Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ali je zamenjava dobavitelja električne energije in zemeljskega plina lahko zakomplicirana?

Ali je zamenjava dobavitelja električne energije in zemeljskega plina lahko zakomplicirana?

Dobivam ponudbe za zamenjavo dobavitelja energije. Vidim, da bi s prehodom na drugega dobavitelja pridobil nižjo ceno dobave. Ali se v taki zamenjavi (za navadno gospodinjstvo) lahko skrivajo kakšne pasti? Ali je potem mogoče prehod nazaj, če bi ugotovil, da ni vse tako rožnato kot obljubljajo? Ne bi si rad delal kakšnih dodatnih poti in stroškov, ampak mi novi dobavitelj zagotavlja, da bo v mojem imenu vse uredil on? Ali lahko zaupam? Kakšne so vaše izkušnje glede teh menjav v ljubljanski regiji?

Pred dobrim letom smo zamenjali dobavitelja elektrike, nedolgo nazaj pa še za zemeljski plin. Nobenih problemov nismo imeli.Tako kot so obljubili, so vse naredili oni. Tudi pri ceni se pozna toliko kot je bil izračun. Izbrali smo Gen-i.

Pred dobrega pol leta šli na Gen-i, podpisala sem pogodbo, ki so mi jo poslali in to je bilo vse, kar sem morala naredit. Sem se pred podpisom pozanimala, ni nobene vezave ali kakšnih pogojev, kadar hočem, grem lahko k drugemu ponudniku.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close