Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Parkirni senzorji in dež

Parkirni senzorji in dež

Tovarniško vgrajeni parkirni senzorji mi ves čas piskajo, če imam v vzvratni, kadar pada dež.

Obstaja kakšna rešitev za to? Mogoče kakšen premaz, da se ne bi nabirale kapljice v senzorjih ali kaj podobnega?

Kaj pa si kupuješ tako fensi avte?
Kupi si 20 let starega BMV 5, pa ne bo nič piskalo. Bo pa škripalo, to pa ja!

Hvala za nasvet.

Še kdo drug mogoče?

Ja to se tudi meni dogaja (Audi) ampak samo takrat, ko je avto res umazan ali pa je gor listje itd. Najbolje da se takrat zanašaš na kamero in ne na pisk.

Ocisti s krpo in bi moralo biti boljse.

Hvala lepa.

Mogoče bo čisčenje res pomagalo, mislim pa, da je težava prav v kapljicah, ker v lepem vremenu ni težav.

Zoprna reč, jaz bi se s tem vprašanjem obrnila na prodajalca. Moje moti le sneg, dež pa res ne.

Pri našem ni težav. Neglede na vreme delajo b.p.

Glede na to, da tudi pri naših ni problema, bi ti priporočil servis te znamke ali pa vsaj pogovor s prodajalcem. Vprašaj, če je pri tej znamki to normalno ali gre za napako?

Če je “normalno” ti bodo vedeli kaj svetovati – in mogoče bi premaz za vetrobransko steklo res deloval, ker se ne bi formirale kapljice.

Okrog senzorjev naredi krog s silikonom, pa pobarvaj v crno ali v barvo avta.
Lahko pa odpeljes majstoru, pa ti sname senzorje dol, pa pol centimetra bolj notri prestavi senzorje.

Kup si Kio Ceed z original senzorji, piskajo na vsakem križišču ko je avto manj ko 2,5m za tabo in 2,5m pred tabo in še izklopit jih ne moreš, razen da ji potrgaš dol 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close