Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek katere kanale je mogoce gledati preko sobne dvbt antene?

katere kanale je mogoce gledati preko sobne dvbt antene?

Zivim odrocno in nimam moznosti nic drugega kot sobne antene. Mi cisto ugaja. Ampak sobna antena je res samo mini cenena miniaturna antenca ki sem jo enkrat nekje dobil prilozeno.

Lovi mi: slo 1 2 3. Kanal a, poptv, planet, golica, orf 1 in orf 2.

A je poleg teh kanalov se kaj mozno ujet ce bi kupil konkfetnejso anteno ali so to vsi kanali ki se jih ujame. Zanima me kako je kaj s hrt 1, hrt 2…? Je samo preko kabelske?

Z močnejšo anteno ne boš čisto nič več ujela, ker razen teh kanalaov ne nič več ne oddaja.

Glede na to da praviš da loviš ORF, predvidevam da živiš blizu avstrijske meje, hrvaških ne boš lovila

Dej presel se iz tega sranja pa pejt na kabel.mi imamo kabel in 647 programov ki so zelo zanimivi za 20 eur na mesec

od teh 647 programov jih gledaš 20, pa še to samo lahko enega naenkrat.

Če vlečeš Orf, potem si res bolj severno in hrvačka na sobno sploh ne, morda na zunanjo.Tu pri nas JV recimo zraven slovenskih a kanal, pop, tv3, planet tv, slo 1- 2- 3 dobimo tudi hrvaške: Htv 1-2-3-4, Nova tv, rtl 1-2, doma tv, kockica, cmc, tv mreža, televizija zapad, sportska tv. Tako da jaz ne plačujem kabelske,se mi zdi brez veze,,itak televizije praktično ne gledam,če paže pa kak novejši film s torrenta.

. .......................................................................................................................................................................................... Več ljudi brez dlake na jeziku...in bi se sčasoma rodilo upanje za boljši svet... ...........................................................................................................................................................................................

Iz volcjega potika sem.

Hvala za odgovore.
ocitno tale minaturna anetnca res vse lovibkar je mozno ujet 🙂

Cevi do hise imamo. Telekom smo maja zaprosil da bi kable potegnu do hise pa jih se do danes ni bilo. Cetud smo ze vse skopal do hise in cevi napeljal. Jim reces da zdaj manjka samo se opticni kabel..jih pa ni.

Polaganje optičnega kabla je precejšen strošek, za eno hišo tega ne bodo prišli početi, da vlečejo kabel iz najbližjega mesta.

Kolikor poznam tiste kraj, je vgodna lokacija za loviti hrvaske kanale. Le malo v boljso

Dopolnujem post, k je prej vse zaštekalo…

Vglavnem lokacija je zelo ugodna in tudi višina, da se lovijo hrvaški signali s hrvaškega hriba sljeme. Če se ne motim hrt radio na 98,9 se lovi na tem koncu bp. Par let nazaj sem montiral tam na dobu, malo večjo anteno s kretnico in ojačevalcem. Hrvaški in avstrijski kanali se lepo lovijo. Z malo truda in dodatno anteno, se tudi da dobiti italijanske kanale.

Da ne bo kdo mislil, da tega ni možno. Lani v Novem Sadu ob sončnem vremenu, smo vjeli dvb-t mux-a s pohorja.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close