Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek NUJNOOO Vrtec Pod gradom – izkušnje

NUJNOOO Vrtec Pod gradom – izkušnje

Ali ima kdo izkušnje z vrtcem? Zanima me lokacija na Prulah – praprotnikova 2??? Ali vzamejo tudi 11-12mesečnega otroka ali na tej lokaciji nimajo prve starostne skupine? Kakšen je vrtec in vzgojiteljice?

da ga imaš doma! S takim nezaupanjem se bo tvoj otrok zelo težko navadil!!!!!!

Pozdravljena 🙂

Moj otrok hodi 2. leto točno sem, v enoto na Praprotnikovi ulici.

Vrtec je SUPER, ravnateljica je Zlata Ženska in seveda, kar je najpomembneje za nas starše – vzgojiteljici sta 1A! Jaz sem tako vesela, da je sin dobil v paketu tako kulski osebi … ne bi si mogla bolje želeti 🙂

Glede na to, da videvam tudi ostale vzgojiteljice dnevno in ko jih malo tako opazuješ, kako delujejo – lahko rečem, da so vse NORMALNE.

Velik velik plus za omenjeni vrtec!!!

Moj je že šolar in sem ga imela tam …tako kot je napisala predhodnica-same pohvale za srčne vzgojiteljice, ki jim ni vseeno za otroke…..

Hej

lahko ti samo povem da sem imela izredno slabo izkušnjo glede enote pod gradom – to je svet zase – vzgojiteljice izredno “nadute” sicer ne vem po katerem ključu vendar mislijo, da so nad vsemi. Nobene finese in prijaznosti pa tudi po liniji najmanjšega odpora delujejo. Imela sem tam fantka celotno obdobje od uvajanja naprej. Čista katastrofa – vzgojiteljice stalne nismo imeli ker je bila stalno po bolniškah tako da so se stalno menjale in je bil tako stalno pravi kaos. Pri punčki pa sem se že odselila ravno zaradi te slabe izkušnje (sedaj jo imam v enoti šiška) to je drugi svet, prijazni vsi, vljudni, povsem drugi odnos – bolj človeški sigurno. Je pa veliko odvisno od vodstva veš…
V enoti pod gradom pa slišim (prijateljici imata tam še vedno otroke), da se med tem ni kaj bistveno spremenilo. Menda jih morajo starši stalno opozarjati in prositi, da je zdravo hoditi ven na sprehode in se igrati na prostem, tudi izredno malo izdelkov proti nam naredijo čez leto. Pa ne rečem, da je to merilo vendar sama menim, da je.

Upam, da komurkoli pomaga

Odgovor na objavo uporabnika
julija34, 05.05.2021 ob 12:35

Hej

lahko ti samo povem da sem imela izredno slabo izkušnjo glede enote pod gradom – to je svet zase – vzgojiteljice izredno “nadute” sicer ne vem po katerem ključu vendar mislijo, da so nad vsemi. Nobene finese in prijaznosti pa tudi po liniji najmanjšega odpora delujejo. Imela sem tam fantka celotno obdobje od uvajanja naprej. Čista katastrofa – vzgojiteljice stalne nismo imeli ker je bila stalno po bolniškah tako da so se stalno menjale in je bil tako stalno pravi kaos. Pri punčki pa sem se že odselila ravno zaradi te slabe izkušnje (sedaj jo imam v enoti šiška) to je drugi svet, prijazni vsi, vljudni, povsem drugi odnos – bolj človeški sigurno. Je pa veliko odvisno od vodstva veš…
V enoti pod gradom pa slišim (prijateljici imata tam še vedno otroke), da se med tem ni kaj bistveno spremenilo. Menda jih morajo starši stalno opozarjati in prositi, da je zdravo hoditi ven na sprehode in se igrati na prostem, tudi izredno malo izdelkov proti nam naredijo čez leto. Pa ne rečem, da je to merilo vendar sama menim, da je.

Upam, da komurkoli pomaga

Obžalujem, da imaš o vrtcu slabo mnenje.

Jaz kot večkratna babi z otroki v tem vrtcu ne morem reči nič slabega.  Tudi starši so (bili) zadovoljni.

Da otroci niso hodili ven, skoraj ne verjamem. Veliko enot ima igrišča, izdelke sproti razstavljajo, ob praznikih vedno tudi izdelki za starše oz. domov.

Tudi vzgojiteljice lahko imajo kdaj slab dan, tako kot vsi mi.

Kdor išče napake in slabosti, pa vedno lahko najde kaj.

Želim ti vse dobro.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close