Pozna kdo kakega dobrega terapevta, ki pomaga pri res kronični nespečnosti?
Mama ima hude težave z nespečnostjo – že skoraj leto in pol praktično ne more spati – spi samo na vsake 4 dni, ko je že čisto izmučena. Poskusila je že vse, kar je dostopnega – tako naravnega v lekarnah, v ljudskem zdravilstvu, vse tehnike in nasvete, ki jih je možno dobiti na internetu, pa je praktično vedno slabše. Vse to že močno vpliva na njeno zdravje. Popolnoma je že obupana in ne ve več, kako naprej. Uspavala ne pridejo v poštev – jih je jemala nekaj časa in bila po njih še bolj uničena.
Pozna kdo kakega terapevta ali psihoterapevta, ki bi ji lahko pomagal?
V knjigarni Om šiva ali v Joga za vsakdanje življenje kupi CD. Večina ljudi globoko spi po 10 minutah poslušanja, čeprav bi morali ostati budni, vendar pa samo po tej yoga nidri. Že veliko ljudem je pomagalo. Je pa to vložek ca 20 EUR + CP player ali MP3 predvajalnik – lahko računalnik, kar domnevam, da imate doma.
CD: Joga nidra
V prevodu pomeni ‘joga nidra’ spanje jogija in je starodavna tehnika sproščanja. Omogoča zavestno ter globoko fizično, psihično in mentalno sprostitev. Primerna je za vsakogar, ker ne vključuje fizičnega gibanja (vaja je v celoti mentalna). Izredno učinkovita protistresna tehnika. V angleščini vodi Paramhans Swami Maheshwarananda, s konsekutivnim prevodom v slovenščino, dolžina 58 minut
http://www.jvvz.org/publikacije
Naj jo posluša celo noč (na CD playerju vključite funkcijo ponavljanja ali pa naredite toliko ponovitev na MP
format, da bo za celo noč). Se pa CD in CD player izrabi relativno hitro, zato je dolgoročno ceneje MP3 format.
Meni sicer ni pomagal popolnoma nič, ampak za probat je.
Jaz se sicer matram že 10 let … za malenkost je bolje, od kar sem se zaradi tega nehala sekirat.[/quote]
No saj, meni je tudi samo Pinealtonin pomagal,pa sem tudi probal enih pet različnih 5-htp produktov.Meni je rešil življenje.Je natural Circadiuan Rhytm,zvpostavi norlmano ravnovesje.Vzameš eno kapsulo zjutraj eno po večerji,v primeru,da je nekdo pod nemogočim stresom(napadike panike,blodnje),vzameš 3-4 na dan.
Pred meseci sem rada pogledala neko oddajo (UK produkcije) Prehranska klinika (Food Clinic – resnično obstaja v uk), kjer vse možne bolezni in težave “zdravijo” zgolj s hrano. In vem, da je bila enkrat tam tudi ena ženska s podobno hudo in kronično obliko nespečnosti – ne spi, pa basta, po več dni v kosu ne (in to dobesedno, ne varianta, ko spiš slabo ali premalo), že 30 let in je prišlo tako daleč, da ji tudi uspavala več ne pomagajo. No, oni so ji, žal sem pozabi s kakšno hrano, a ženska je bila pridna, je sledila navodilom in po nekaj tednih je začela spati. Spomnim se edino kivija, ki naj bi ga jedla vsak večer.
Meni sicer ni pomagal popolnoma nič, ampak za probat je.
Jaz se sicer matram že 10 let … za malenkost je bolje, od kar sem se zaradi tega nehala sekirat.[/quote]
No saj, meni je tudi samo Pinealtonin pomagal,pa sem tudi probal enih pet različnih 5-htp produktov.Meni je rešil življenje.Je natural Circadiuan Rhytm,zvpostavi norlmano ravnovesje.Vzameš eno kapsulo zjutraj eno po večerji,v primeru,da je nekdo pod nemogočim stresom(napadike panike,blodnje),vzameš 3-4 na dan.
LINK Pinealtonin[/quote]
Tud tega sem jedla … pač, očitno vzroki ležijo nekje drugje. Tudi za zgoraj omenjeno gospo bo težka, a ji vsekakor svetujem (to, pa tudi melatonin – meni je malo pomagal, samo mi je bilo pa potem cel dan slabo z glavobolom, zato je zame neprimeren), ker ona nima samo “nespečnost”, ona, če prav razumem, sploh ne spi, nula, po nekaj dni skupaj.
LINK Pinealtonin[/quote]
Tud tega sem jedla … pač, očitno vzroki ležijo nekje drugje. Tudi za zgoraj omenjeno gospo bo težka, a ji vsekakor svetujem (to, pa tudi melatonin – meni je malo pomagal, samo mi je bilo pa potem cel dan slabo z glavobolom, zato je zame neprimeren), ker ona nima samo “nespečnost”, ona, če prav razumem, sploh ne spi, nula, po nekaj dni skupaj.[/quote]
No potemtakem pa imaš problem s hormoni.Poškodovan neuro endokrinski sistem.Pinealtonin+moodmax+viagrowth IV ti lahko pomaga,to je za restoriranje hormonskega ravnovesja in celjenja.
Glede na to, da tudi nekatera zdravila ne pomagajo, se vam splača probat z alternativno medicino… Tudi če bi se našla zdravila, ki bi pomagala jih je treba jemati ves čas, kar verjetno dosti stane, poleg lahko imajo pa tudi stranske učinke…
Jaz osebno ti predlagam podjetje šetinc[/url] s katerim imamo zelo dobre izkušnje.
Upam da vam uspe to rešit
Lp
BLbla, ti si pa res naivcina od navnezev! Ce niti zravila ne pomagajo, pa mislis, da bodo cirule carule od podjetja Šetinc kaj pomagale ?? TO je tvoja sugestija in moc njihovega prepricevanja! Daj nehaj zavajat in ljudi spravljat ob velik denar brez efekta! Ce bleknes spet kaksno na racun teh zavajajocih izkoriscevalcev, te bom prijavila z njimi vred in se pritozila na urad za varstvo potrosnikov! Nazadnje so v te vrlem podjetju imeli celo take fore, da so z “energetkimi mislimi” osebo cepili proti zimski gripi za isto ceno, kot stane cepljenje. Valda se je taka oseba vseeno okuzila! Kar naj gre tja, kdor se zeli znebiti veliko denarja brez efekta! Zelo zlonamerno od tebe je tudi druge ljudi prepricevati v njihovo dobronamernost in uspesnost, ker so dalec od tega! Imejte vec vesti.
BLbla, ti si pa res naivcina od navnezev! Ce niti zravila ne pomagajo, pa mislis, da bodo cirule carule od podjetja Šetinc kaj pomagale ?? TO je tvoja sugestija in moc njihovega prepricevanja! Daj nehaj zavajat in ljudi spravljat ob velik denar brez efekta! Ce bleknes spet kaksno na racun teh zavajajocih izkoriscevalcev, te bom prijavila z njimi vred in se pritozila na urad za varstvo potrosnikov! Nazadnje so v te vrlem podjetju imeli celo take fore, da so z “energetkimi mislimi” osebo cepili proti zimski gripi za isto ceno, kot stane cepljenje. Valda se je taka oseba vseeno okuzila! Kar naj gre tja, kdor se zeli znebiti veliko denarja brez efekta! Zelo zlonamerno od tebe je tudi druge ljudi prepricevati v njihovo dobronamernost in uspesnost, ker so dalec od tega! Imejte vec vesti.[/quote]
Glej če ti niso všeč ali pa si imela slabe izkušnje to ne pomeni da je pri vseh tako kot pri tebi in nehaj govoriti da je to nateg in zavajanje in nevem kaj vse še…
Glede na tvoje mišljenje ti lahko povem to, da je to podjetje pomagalo paru ki nista mogla imeti otrok in imata enega zelo super otroka pa njihovi zaslugi…
Še nekaj, a v Sloveniji nimamo človekovih pravic? Sodeč na tvoj spisek jih nimamo, ampak veš…na tvojo žalost jih imamo in mi zakon o človekovih pravicah dovoljuje pravico do svobodnega izražanja in svobodnega mnenja, in s tem mojim mnenjem jaz svetujem/pomagam ljudem v težavah, ne vem KAJ je tu tako narobe, da bi me mogla prijavit. Imam vso pravica na tem forumu bit in pisat svoje mnenje!
Forum je zaprt za komentiranje.