Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek marmelada afrodita

marmelada afrodita

je katera probala to čudeso zas sonce in kakšni so rezultati in koliko se moraš namazat hvala lp

UPORABI ISKALNI! 🙂

ISKALNIK*

Ta krema je lahko nevarna ob napačni uporabi! Z njo se soncu ne izpostavljaj več kot 15 minut, drugače boš zažgana… Namaži se čim bolj na tanko, namreč krema je sestavljena iz ogromno olj, le da so v trdni obliki, zato te lahko zelo hitro zažge 😉

Je v tej marmeladi kaj strupenega?
Bi kuro namazali, predno bi jo dali v pečico.

Jaz sem jo letos uporabljala po 25.7., sončila sem se že prej, tako da podlaga je bila.
Še nikoli nisem imela takšne barve…

In v čem je štos, da imaš “lepo barvo”? A je to dokaz za dober dopust?
Najbrž za mnoge, ker mene zmeraj, ko pridem z dopusta, v službi sprašujejo, ja kje imaš pa barvo? Pa vsako leto povem, da se ne sončim (vsaj namensko, za barvo ne) niti moji dopusti niso nujno na morju. Barco lahko konec koncev dobim tudi z ležanjem doma na terasi, če bi mi že bilo do tega, mi ni treba zato hodit ležat na plaže…

Jaz sem jo uporabljala na morju ampak previdno.Že predno smo šli na orje sem imela podlago, ker smo bili parkrat na bazenu.Na morju smo bili ko je bilo 35 stopinj in sem se vedno mazala z marmelado samo popoldan po 17.uri.Prej sem se z zaščitno kremo,potem pa na debelo z marmelado.Barvo sem res imela tako bronasto lepo in dlje časa se obdrži, pa brez “mučenja” na soncu.Je pa zelo mastna in jaz sem se vedno takoj stuširala ko sem šla iz plaže, kožo pa sem imela še potem naslednji dan tako lepo sijočo in navlaženo.Meni je bila super

ja pa še to, marmelada učimkuje le, če greš na sonce, potem ko si namazan.

Zivjo:) tudo jaz imam par vprasanj o marmeladi, ki pa jo bom letos prvic uporabila. Imam srednje svetlo polt ali pa celo malce zvetlejso in si zelo zelim priti iz dopusta z lepo rjavo poltjo
Zanima me:
•Koliko nanosov je v 200 ml posodici
•Kdaj je najboljsi cas za uporabo (dopoldan/popoldan in priblizno ob kateri uri)
•Ali jo je treba ponovno nanesti , ce se grem namakati v morje
•Ali se moram namazati cela(se bo to poznalo na brisaci?) Ali je boljse ce si namazem recimo najprej hrbt in potem ko se bom obrnila se sprednji del?

Odgovori bi mi prisli zelo prav, hvala:)

Sodelavka je prišla temno bakrena iz morja. Po dobrih dveh tednih je bila ista kot zredi zime. Pa še na debelo se ji je lupila koža.
Prisegam na mleko z zaščitnim faktorjem 30, po 17. uri pa faktor 6.

Jaz se tud lupim letos prvic uporabila marmelado se bojim da zadnic.

Uporabljam jo drugo leto in mi je super. Imam pa sprej, ne tiste v lončku, ki mi je totalna packarija. Sicer se ne sončim prav veliko, namažem pa se tudi v senci. Najprej se s kremo z zaščitnim faktorjem in čez z marmelado. Naredi mi lepo in voljno polt.

Sem jo uporabljala, ampak proti koncu dopusta, ko sem ze bila rjava. M nima zascitnega faktorja. Disi pa meni zelo lepo. Mazanje pred kopanjem nima kakega globokega smisla, saj se vecinoma spere.

A ni dovolj letakov pa drugega o skodljivosti sonca? Marmelada??? Pa kaj vam je? Malo barvice ok, odtenek, dva, … ampak sončenje?? Pri 19ih nisem imela pameti… Sem se sončila in pigmentno znamenje se mi je spremenilo. Pravočasno so mi ga odstranili.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close