marmelada afrodita
In v čem je štos, da imaš “lepo barvo”? A je to dokaz za dober dopust?
Najbrž za mnoge, ker mene zmeraj, ko pridem z dopusta, v službi sprašujejo, ja kje imaš pa barvo? Pa vsako leto povem, da se ne sončim (vsaj namensko, za barvo ne) niti moji dopusti niso nujno na morju. Barco lahko konec koncev dobim tudi z ležanjem doma na terasi, če bi mi že bilo do tega, mi ni treba zato hodit ležat na plaže…
Jaz sem jo uporabljala na morju ampak previdno.Že predno smo šli na orje sem imela podlago, ker smo bili parkrat na bazenu.Na morju smo bili ko je bilo 35 stopinj in sem se vedno mazala z marmelado samo popoldan po 17.uri.Prej sem se z zaščitno kremo,potem pa na debelo z marmelado.Barvo sem res imela tako bronasto lepo in dlje časa se obdrži, pa brez “mučenja” na soncu.Je pa zelo mastna in jaz sem se vedno takoj stuširala ko sem šla iz plaže, kožo pa sem imela še potem naslednji dan tako lepo sijočo in navlaženo.Meni je bila super
Zivjo:) tudo jaz imam par vprasanj o marmeladi, ki pa jo bom letos prvic uporabila. Imam srednje svetlo polt ali pa celo malce zvetlejso in si zelo zelim priti iz dopusta z lepo rjavo poltjo
Zanima me:
•Koliko nanosov je v 200 ml posodici
•Kdaj je najboljsi cas za uporabo (dopoldan/popoldan in priblizno ob kateri uri)
•Ali jo je treba ponovno nanesti , ce se grem namakati v morje
•Ali se moram namazati cela(se bo to poznalo na brisaci?) Ali je boljse ce si namazem recimo najprej hrbt in potem ko se bom obrnila se sprednji del?
Odgovori bi mi prisli zelo prav, hvala:)
Forum je zaprt za komentiranje.