kakšen se vam zdi tale mehčalec
Frosch iz Milerja. Namreč iščem nekaj, kar bi dišalo po svežem, ne po nekih umetnih dišavah. A ima katera tega z vonjem po mandljih? Je v redu, lepo diši? Pa prosim, ne spet o tem, kako so mehčalci en sam strup, pa alergeni…. Ravno zato bi kupila tega, ker piše, da je hipoalergen. Ja, včasih tudi mehčalec rabim, polovično količino, predvsem za pisano perilo, za belo imam pa beli kis. Vaša mnenja prosim.
Ti bi rada svež vonj in bi imela mehčalec z vonjem po mandljih? Sori, ampak svež vonj perila je meni vonj po prašku, soncu in vetru, kar je mandelj daleč od tega.
Pojdi v Mullerja in povohaj mehčalec, pa izberi tistega, ki tebi diši. Meni aloe vera recimo sploh ne diši, mi smrdi. Edini mehčalec, ki mi diši, je stari Bohor, ki ima vonj po prašku, vse ostalo je umetno.
Od froša vzami Cotton blossom, ostala dva sta bz.
[/quote]
Jaz uporabljam aloe vero, granatno jabolko in bombaž, pa mi je ta bombaž v modri flaški najbolj diši. Mam pa ga samo za brisače in spodnje perilo, ker je tako drag. Kupim ga pa zmerej na zalogo v tuš drogeriji, ko je -50{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}. Potem pride 1€
Korenjak, 06.05.2018 ob 15:17
A kdo ve za kakšen res dober mehčalec iz ITA trgovin, ponavadi sem v Ipercoopu. Pa ne mislim na tiste kokolinote pa to, kej druzga, da res lepo diši, pa da ni mandelj, ipoalergen?
pejt do tigote, pa mogoče še il tulipano di gorizia
jih boš našel en kup. ipoalergenico maš od chicca, winnisa, chanteclar pa še kaj bi se zihr našlo
Forum je zaprt za komentiranje.