Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Pes je bruhal belo peno!!

Pes je bruhal belo peno!!

Pes je pravkar bruhal belo peno. Pred bruhanjem je grozno cvilil in se slinil. Kaj naj bi to pomenilo? Bi me moralo skrbeti? Naj ga peljem k veterinarju?

Pokliči veterinarja in ga vprašaj.

Aja, pa pes je zdaj čisto v redu. A kljub temu veterinar ne bi bil odveč?

Kaj če je pojedel kakšen strup?

neki je pojedel. nam je sosed zastrupil psa, pa mu je glih tako iz gobca pena hodila.
Takoj k veterninarju!!!

Naš je tudi zadnjič bruhal peno z briketi, nič kaj posebnega ni bilo. Mogoče je prehitro jedel

Malo več informacij bi bilo dobrodošlo?? Doma, na sprehodu, jedel travo, bil v morju……

Tudi naša je zjutraj bruhala belo peno. Lahko je marsikaj, ampak ker sem jo videla, da se je mucila z brujanjem in ker vem, da tudi ljudje na prazen želodec nič ne bruhajo, samo zeleno in penasto, zaenkrat ne delam panike, jo pa opazujem.

Poglej mu dlesni, če ima lepo rožnate ni nič. Če pa ima zelo bele ali “črne” pa k veterinarju.

Ce je zdaj pes ok in ce bo v naslednjih urah tako, potem ni nic. Moj pes vcasih tudi peno bruha. Ce pa bo slabse, pa takoj do veterinarja.

steklino je fasal
čez par dni bo postal popadljiv in bo grizel vse živo

bodi odgovorna državljanka. Veš kaj ti je storiti !!!

Naša psička včasih bruha, ko preveč poje. Včasih mi uide na vrt na kompost in kaj požre. Sedaj jo zelo pazim in ji dajem jesti samo brikete in za piti vodo.
Tudi maček je bruhal, zelo je bil slab in sem ga peljala do veterinarja, ki mu je dal antibiotik.
Vsepovsod so strupovi, žival kaj poje in ni čudno, da je potem vse narobe. Psa opazuj, v kolikor začne spet bruhati, ga odpelji kar h veterinarju.

ma ne,nič naj t ene skrbi,ker te očitno tudi ne.
Upam,da tudi tebe ne bo nihče peljal nikdar!

Nas se je ne dolgo nazaj penil kot iz pralnega stroja. Cez cas (cca 15 min) je pljunil ven veliko kost oz. Neki hrustanec, ki se mu je zataknil. Ima to slabo lastnost, da vse pogoltne in nima casasa glodati.

Naš je imel epileptični napade.Kljub tableti so se ponavljali.Vzrok je verjetno bil tumor v glavi.S težkim srcem smo ga dali uspava ti.

Verjetno? Je imel tumor ali ne? Zaradi napadov ga pač ni treba uspavati, če le ti niso prepogosti. Imam sama takega psa, že 11 let.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close