Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Nina Osenar anoreksična?

Nina Osenar anoreksična?

To se sprašuje veliko ljudi, glede na primerjavo slik. http://www.slovenskenovice.si/bulvar/domaci-trac/foto-sprasujejo-se-kaj-se-je-zgodilo-nini-osenar

Kaj mislite vi?

koliko v številki je to “veliko” ljudi?
Kakšni so odgovori … razdeljeni po spolih, starostnih skupinah, izobrazbi, volilnem okraju …

saj ni čudno da je taka, če pa samo travo je…

a ni veganka?

veganka ali vegetarijanka, nekaj od tega. ampak to ni izgovor, da tako prestradano zgleda.

Ma nima za burek…
😉

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

kura, ki redko zrno najde
črvi ji pa uidejo

Punca je preveč suha za vse tisto, kar si moški želi imeti z žensko. Itak pa s temi vegani al kaj so že ni kruha, še manj pa mesa, travma, kakor obrneš.

Pravijo, da si to, kar ješ. Meni se zdi, da je ona bolj malo. Meni ne zgleda zdrava.

Po taki logiki je cela naša družina anoreksicna… Ne, suh človek se ni nujno da je anoreksicen, bolan, vegan ali kaj drugega. In ni nujno da pretirava s športom. Lahko enostavno le ima tak metabolizem.

No tole sigurno ni izgled zdravega odraslega človeka v najboljših letih.

Jst sem ista, pa normalno jem, športam pa bolj malo.

Tud jaz sem nekaj takega,kot nina,kaksen cm vec imam..pa pojem vec kot marsikatera tu gor…je pa res,da se ne strinjam z njenim veganstvom ali karkoli je ze..jaz jem vse…

Prov luštna je. Ni videti zdrava? Pa kje vi to vidite?!? Mi ni jasno zakaj kar naenkrat tako zgražanje nad nekom z dobro postavo, saj vam gredo po navadi debele v nos. A je problem ker ima boljšo postavo kot ve?

Če pogledaš noge na eni in drugi sliki ni bistvene razlike, samo kot in osenčenje je drugo!

potem pa primerjajo s sliko izpred 5 let heh…punca se je pač malo postarala, to je pa to… podkožna maščoba z leti izginja, nisi več tako “sočen”, napet…

Babe bo treba shujsat ne sam folsijo zganjat, ve ste pa bolj siroke kot dolge.

ah dejno dej – taka presušenost pri ženskah na očeh javnosti ima lahko več vzrokov: zavestna neješčnost z namenom biti čimbolj vitka, ker kamera vedno doda nekaj kilogramov več, kot jih ima oseba v resnici, prašek, travca. In žal še ni v takih letih da bi bila lahko po naravni poti tako uvela in posušena, no. Poglej tista lačna štrleča kolena na drugi fotki – če je pa to lepo, to so lačne noge, žal.

ah dejno dej – taka presušenost pri ženskah na očeh javnosti ima lahko več vzrokov: zavestna neješčnost z namenom biti čimbolj vitka, ker kamera vedno doda nekaj kilogramov več, kot jih ima oseba v resnici, prašek, travca. In žal še ni v takih letih da bi bila lahko po naravni poti tako uvela in posušena, no. Poglej tista lačna štrleča kolena na drugi fotki – če je pa to lepo, to so lačne noge, žal.[/quote]

Se kar strinjam. Nina je mal čez 30, njene noga pa kot od ene posušene vsaj 50 če ne 70 letnice.

Ja suha pa je, ni kaj.

Špinačni burek? :))

Baba je stara in ker je stara baba grda misli da bo lepša če bo bolj shirana.

Lepotni vir imenovan hujšanje deluje za tipično zavaljeno svinjo kar je povprečna slovenka. Žal to slovenke dojamejo ko so že stare in pozabljene, ne takrat ko bi morale shujšat.

Tocno tako! Zlovenceljni vedno mislijo, da ce je kdo suh, je seveda anoreksicen! Budale! Nina je veganka in kaj zdaj? Lepotica je, ampak fovsljivci z ogabno debelimi babami doma, tega seveda ne bodo nikoli razumeli!

Tepec! Pri 39 se ni stara baba, kreten bolan! Si pozabil vzet tabletko, bolnik?

Pridite v Skofjo loko, tu je degeneriranih, nagravzno debelih in butastih bab kolikor hocete! In to ze mladih, premladih! Kaj je ze to moda? Haha, tukaj se oblacijo kot v 19 stol!

Kr neki no, to je pac fovsija! Ce bi imela 10 kg viska, pa bi otresali gobce, da je debela! Govna zlovenska fovsljiva pac!

Njena kilaža, njen problem. Samo upam in ji želim, da to ni od bolezni. Če ni, bo sama živela s to kilažo naprej. Koga briga.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close