Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek montaža, ropotanje in obvestilo sosedom

montaža, ropotanje in obvestilo sosedom

Danes mi bodo montirali klimo.
Koliko časa bodo ropotali in ali je ropot tako moteč, da bi moral obvestiti sosede v stolpnici???

Ne vem ce je nujno je pa vsekakor kulturno. Saj ni problem napisati kratkega obvestila in ga obesiti na oglasno tablo.

Ropot – vrtanje – je ful glasen; me je presenetilo, kako glasno je to. Traja pa ne dolgo. Tako, da ne vem, če je treba obveščat sosede o nečem, ki bo končano v 15 – 30 minutah? Ni pa nič narobe, če napišeš kratko obvestilo.

Mi smo pozabili dati listek gor, ko smo montirali klimo in mi je za to še danes žal.. Potem pa sem se opravičevala sosedom, ki so naslednji dan negodovali nad hrupom. Vrtanje je namreč zelo glasno, saj morajo prebiti zunanjo steno.

Nam so prebijali betonsko steno, je hud ropot, a vsega skupaj z vrtanjem ni bilo ropota za 15 minut. Nič nismo obveščali. Če bi pa recimo menjali kuhinjo, ko bi ropotali cel dan, bi pa obvestili.

v primerih, ko bi s svojim početjem motili sosede se vprašajte: Ali bi jaz / mi želeli biti obveščeni, da bo ropot? Bi nam ustrezalo vedeti katerega dne, ob kateri uri in koliko časa (predvidoma) bo trajalo?

Simpl

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close