Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Sedežna garnitura – popravilo

Sedežna garnitura – popravilo

Moja sedežna garnitura je na sedalu zguljena, popustile so vzmeti, ker pa je usnjena in je vse ostalo usnje kot novo me zanima kje bi mi jo popravili, oziroma ali sploh kdo to opravlja. Ne bi je rada zavrgla saj nimam denarja za novo.

Popravilo stare za presežti tvoje želje!
Popravilo starh jajc me je stalo skoraj toliko kot nakup nove sedežne, pa je tapetnik moj prijatelj!

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

Se strinjam! Če popravljaš staro (pa naj bo usnjena) ni računice. Še vedno bo stara, prepojena z vsem, kar se je nabiralo v njej leta in leta.

Kupi novo – ceneno, udobno, barvno usklajeno z drugo opremo………… in ……..ti ne bo težko zamenjat vsakih 10 let.

Sploh pa – kdo ima še vzmeti v sedežni?? Vse so delane kot “dormeo” z nekimi ojačanimi gumami, zračnimi vstavki….

Se strinjam! Če popravljaš staro (pa naj bo usnjena) ni računice. Še vedno bo stara, prepojena z vsem, kar se je nabiralo v njej leta in leta.

Kupi novo – ceneno, udobno, barvno usklajeno z drugo opremo………… in ……..ti ne bo težko zamenjat vsakih 10 let.

Sploh pa – kdo ima še vzmeti v sedežni?? Vse so delane kot “dormeo” z nekimi ojačanimi gumami, zračnimi vstavki….[/quote]
Moj tapetnik je rekel: “Ne seri”! Na star okvir sva naredila na novo, za isti denar kot je stala prejšna sedežna!

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

Sploh pa – kdo ima še vzmeti v sedežni?? Vse so delane kot “dormeo” z nekimi ojačanimi gumami, zračnimi vstavki….[/quote]

Katera cenena zdrži 10 let?

Klasična tipkarska napaka. Manjka ena vejica. Moralo bi pisati 1,0 let. 🙂

Tudi sama sem tako razmišljala, a škoda mi jo je ker je drugače lepa kot prvi dan, razen sedala seveda. Saj ne vem točno ali so vzmeti ali kaj drugega , delana je bila nekje mislim da v Domžalah. To podjetje ne obstaja več.

Moji so jo dali obnoviti sem http://www.nova-o.si/

Ni bilo ravno poceni, a se vedno ceneje, kot pa nakup kotne sedezne (kot + 2 troseda + dodaten tabure). Po par letih se vedno zadovoljni z obnovo.

Seveda so zadovoljni, ker Ti nič več ne poležavaš na njej. :-))

NIHČE ti ne bo obnovil stare sedežne za 600 €! Za ta denar pa dobiš novo!

Tista stara jajca pa podarite – če bo le kdo hotel -:))

Seveda so zadovoljni, ker Ti nič več ne poležavaš na njej. :-))

NIHČE ti ne bo obnovil stare sedežne za 600 €! Za ta denar pa dobiš novo!

Tista stara jajca pa podarite – če bo le kdo hotel -:))[/quote]

Kje najdes veliko kotno sedezno (dva troseda + kot, vse povezano) za 600€?? Tako, da bo zdrzala 10 let, ne eno ali dve.

Aja, polezavali pa smo na njej vsi, ne samo jaz in se zdaj se tam polezava 🙂

naj si oni kar kupijo novo, moja usnjenan je kot nova , bom poizkušal s prijatelji sam menjati vzmeti.

LP iz Kopra

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close