Sedežna garnitura – popravilo
Se strinjam! Če popravljaš staro (pa naj bo usnjena) ni računice. Še vedno bo stara, prepojena z vsem, kar se je nabiralo v njej leta in leta.
Kupi novo – ceneno, udobno, barvno usklajeno z drugo opremo………… in ……..ti ne bo težko zamenjat vsakih 10 let.
Sploh pa – kdo ima še vzmeti v sedežni?? Vse so delane kot “dormeo” z nekimi ojačanimi gumami, zračnimi vstavki….
Se strinjam! Če popravljaš staro (pa naj bo usnjena) ni računice. Še vedno bo stara, prepojena z vsem, kar se je nabiralo v njej leta in leta.
Kupi novo – ceneno, udobno, barvno usklajeno z drugo opremo………… in ……..ti ne bo težko zamenjat vsakih 10 let.
Sploh pa – kdo ima še vzmeti v sedežni?? Vse so delane kot “dormeo” z nekimi ojačanimi gumami, zračnimi vstavki….[/quote]
Moj tapetnik je rekel: “Ne seri”! Na star okvir sva naredila na novo, za isti denar kot je stala prejšna sedežna!
Sploh pa – kdo ima še vzmeti v sedežni?? Vse so delane kot “dormeo” z nekimi ojačanimi gumami, zračnimi vstavki….[/quote]
Katera cenena zdrži 10 let?
Moji so jo dali obnoviti sem http://www.nova-o.si/
Ni bilo ravno poceni, a se vedno ceneje, kot pa nakup kotne sedezne (kot + 2 troseda + dodaten tabure). Po par letih se vedno zadovoljni z obnovo.
Seveda so zadovoljni, ker Ti nič več ne poležavaš na njej. :-))
NIHČE ti ne bo obnovil stare sedežne za 600 €! Za ta denar pa dobiš novo!
Tista stara jajca pa podarite – če bo le kdo hotel -:))[/quote]
Kje najdes veliko kotno sedezno (dva troseda + kot, vse povezano) za 600€?? Tako, da bo zdrzala 10 let, ne eno ali dve.
Aja, polezavali pa smo na njej vsi, ne samo jaz in se zdaj se tam polezava 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.