se vam zdi v redu it v tej vročini na bazen?
Pa to je veliko bolje ob 2 na bazenu, kot ob 2 doma v vročini.
Primož
Ne vem na kateri bazen hodite, ampak senco boste pa ja našli, če ne pa s seboj nesete marelo, če si jo na bazenu ne morete privoščiti. Če pa nič od tega ni v redu, potem je pa najbolje, da ostanete doma v hiši.
primož
Saj sem lepo povedal, najprej sem povedal mnenje, da je bolje ob bazenu, kot doma v hiši, seveda mi je bilo samo po sebi umevno, da ne bom3 ure na soncu, če pa ni nobena alternativa dobra, ptoem pa pač ne mroemo pomagati in sem predlagal hišo doma, samo še namig, da se s klimo da bolje preživeti vročino.
Se pravi, da sem pametno svetoval in tako tudi mislil, je pa res, da sem danes tako nekako razposajene volje, pa še nekaj časa sem si vzel za forume. Elaine, lahko parideš na kavico, pa bomo kakšno žensko rekli.
primož
mi smo bili letos na morju skoraj celi dan ob vodi, sploh otroci, krema zaščitni faktor 30 ali več in klobuček. Recimo v Laguni imaš lahko dežnik zase čisto ob vodi, voda od 1 – 30 cm, pa še hiša kmalu naredi nekaj senčke, pa tudi otrok ni cele 3 ure v vodi ampak se gre igrat na igrala in podobno, ker se kmalu naveliča. Kakorkoli že, mi nismo imeli nobene barve, kos mo prišli domov, ob vodi pa je vedno bolj prijetno,s amo zaščiten moraš biti. Če samo noge namakaš pa si v majici na soncu, ti ni tako vroče.
Mislim, da se vseeno da, bolje zdržati ob bazenu kot kje na prostev v senci,.
Primož
Klobuček, krema in v vodo, saj v vodi pa ni svinjsko vroče, mi si teh dni brez bazena ne moremo niti predstavljat, je pa res da hodimo na avstrijske bazene, kjer je okoli travnik in drevesa, velikoooo naravne sence…. Itak pa otrok ne dobimo iz vode, tako da jim res ni vroče.
Nekatere so napisale, da ne bi šle, jaz pa ne bi bla doma, pa imamo klimo. Sicer pa ne kompliciramo preveč, tud pozimi smo pri -20 zunaj.
Po moje pojdite in UŽIVAJTE. kAJ PA ČE BO OD NASLEDNJEGA TEDNA IN DO KONCA POLETJA DEŽ???
Otroka sem imela v vodi. In hudica, pomisli, brez zascitne kreme. Pa ga zdaj gledam in gledam in ne morem verjet da se ni ne stopil ne pordecel. Ocitno smo mutanti, ker tudi jaz, ki sem se kopala pa susila pa kopala pa susila… nisem nic ne rdeca ne topim se ne.
Aja, pa se na pizzo sva sla in potem s polnim zelodcem na tobogan in v bazen, tako da je najin (moj) danasnji greh poln.
Forum je zaprt za komentiranje.