Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Olje divjega origana

Olje divjega origana

Ali ima kdo izkusnje z oljem divjega origana? Slisala sem, da ima zelo pozitivne ucinke na zdravje. Hvala za odgovore.

Tukaj si lahko prebereš olje

Jaz sem ga uporabljala kot naravni antibiotik. Ampak da boš pa dol padel, ker je to nekaj čarobnega, pa tudi ne boš.

Jaz ga naredim sam. 22+€ za deciliter je kraja!!!

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

Ja, sem jemala 1 teden. Ne vem, a zaradi tega(?!) ampak bila sem hripava ves čas, grlo me je bolelo na eni strani in nisem se mogla pozdraviti, zato sem se kar malo ustrašila, da ima kakšne stranske učinke (ki nikjer niso navedeni!). Prenehala z jemanjem,

Aha, sedaj ko so se oni strički z do sedaj čudežno konopljo zastrupili, ste pa našli nov čudež? Vas res ne bo nikoli srečala pamet, da vas nonstop strižejo kot ovce s temi “čudeži”? Edini čudež pri vsej zgodbi je, kako morete biti eni kar naprej tako neumni, da vse to verjamete.

a ni bila pred kratkim s tem neka zastrupitev?
menda sem brala v jani, pismo bralcev, se je ena ženska spraševala, kako je možno, da se s takim oljem zastrupiš in ji je sanja oblak odgovarjala…

Meni je pomagal pri kandidi, jemal sem ga 3 tedne 3 kapljice v jedilno žlico kokosovega olja ali pa olivnega po 3 dneh se pokaže stanje je zelo učinkovit. Mene okus ne moti imam dokaj visoko toleranco pekočih stvari edino je treba paziti, če imaš želodčne težave kislina in podobne reči.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close