18. rojstni dan: ideje za zabavo, darila
Hči bo poleti pranovala 18 let. Želeli bi ji pripraviti nepozabno praznovanje v naravi, ob vodi na kakšnem piknikplacu. Manjka pa nam idej, kako jo presenetiti, da bo rojstni dan ohranila v zares lepem spominu. Manjka nam še idej za 18 drobnih daril, ki bi jo pripeljala do glavnega darila. Prosim, pomagajte z idejami, ki so se pri vas izkazale za dobre.
kje pa je ati?? ločenka spet? jah mamca, če bi ti do sedaj 18 let delala na njej, seaj to ne bil problem.
jaz bi ji dal denar za izipit za avto. če nima. če ga ima ji daj avto. naroči ji kakšnega hudega plesalca. če nima fanta. če ga ima toliko bolje. d se malo znori. obvodi bi ji ti dala zabavo? kaksna zabava pa je to za 18 letnico?? hahaha to je zate zabavno!!! idite raje nekam na morje, v življenje, žur. nekam kaki mlad camp, kjer je veliko postavnih tipov. zmente se da ji kakšna druga oseba podari hud vibrator in dildo. kupi ji kolo dobro, dober gsm, tablco, comp. plačaj ji potovanje, plačaj ji nek šport, članarnino. naj gre plavat. idite v toplice ali na morje praznovat! 18 je stara!!!! to je ze dovolj, da je policistka in ima pri sebi doam orozje!!!!!!! tako da ni več otrok. naroči plesalce, da jo zdelajo! pa še tebe poleg!! to si bo zapomnila!! pa ti tudi!!
Se ne strinjam z mnenji.
Niso vsi otroci naštimani samo na žur praznovanje s prijatelji. Saj ne, da se ne bi bilo zabave z prijatelje. Ampak nekater mladostniki tudi cenijo družino in družinska praznovanja.
Vsaj pri nas je bilo tako. Ker smo pač bolj od potovanj smo mu izpolnili željo po obisku neke destinacije in to skupaj – cela družina.
Žal ti pa ne znam svetovati. Ampak ti kar načrtuj. Ti bo že kaj padlo na pamet.
No, mi smo ji pa pripravili 18 daril. Med drugim je dobila:
čestitko, kjer je pisalo, da gre lahko sama po cigarete in alkohol (čeprav ne pije in ne kadi :)))
nogavice, ker se skrb za ledvice začne pri nogah 🙂
rokavice, da je ne bo zeblo v roke,
pulover, da bo lepo in toplo oblečena,
vročo čokolado za večerno sladkanje,
fen, da bo imela urejeno frizuro,
maskaro, da bo lepo naličena,
kinderjajček, da bo življenje polno presenečenj,
fotoknjigo z zbranimi fotkami od rojstva do 18. leta,
bon za tattoo,
izlet v London in še nekaj malenkosti.
In ne, nisem samohranilka, pa tudi osemnajstletnica je popolnoma normalna.
Vse, kar je dobila, si je kdaj prej zaželela, jaz sem kupila in spravila in smo ji dali za rd.
Forum je zaprt za komentiranje.