Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek 17 Let razlike………….

17 Let razlike………….

Vem za dva zaljubljenca med katerima je 17 let starostne razlike. Spoznala sta se leta 2008. Ona je bila takrat stara 34 let , on pa samo 17 let.

Bilo je to na eni Kliniki (da sedaj ne govorim o kateri Kliniki). Ona je bila tam in se vedno je zaposlena kot medicinska sestra , on pa je bil na Kliniki kot pacient.

Zanima me , kaj si Vi mislite o tem razmerju dveh zaljubljencev med katerima je starostna razlika 17 let?

dol mi visi. samo …misliš, da bo on še enakega mnenja, ko bo star 40, ona 57?

Ljubezen ne pozna meja.

Kaj naj si mislim? Njuna stvar in bo trajalo, dokler bo.
Noben par nima garancije, da se bo vse srečno izšlo, čeprav je razlika v letih med njima idealna. Bolj pomembne so vse ostale stvari: ljubezen, spoštovanje, pomoč, solidarnost, iste vrednote…

Poznam žensko, ki pri 55 letih zgleda dosti mlajša od enega 40 letnika.

da si ti @avtorica ena opravljiva babura, brez svojega življenja … pa še na grd, zajedljiv, podtikaški način objavljaš, kaj drugi delajo

Čisto iskreno?
NIČ si ne mislim, razen tega da naj se imata lepo.

Poznam dva s to starostno razliko, ki sta že petnajst let nadvse srečen par, s skupnimi interesi, še zaljubljen, vsak dejaven na svojem in skupnem področju…kot rit in hlače sta. Je res da nista doma v tej opravljici, nevoščljivi deželi.

deluje, če je starejši partner tako nezrel, da osebnostno paše skupaj z mlajšim.
ali če mlajši išče močno osebnost… figuro starša…

obstaja cel kup psiholoških profilov, ki pašejo skupaj tudi pri taki razliki.

TUDI JAZ IN MOJ PRIJATELJ SVA TAKE RAZLIKE V LETIH PA PO NEKAJ LETIH VEZE SE ŽIVIVA IN TO KAR DOBRO. DALA SVA SKOZI VSE TAKE OPRAVLJIVCE KOT SI TI NA NIČ SE NISVA OZIRALA IN ZAENKRAT NAMA JE LEPO .

In zakaj naj bi si karkoli mislila o tem? Oziroma sploh imela kakšno mnenje o ljudeh, ki jih ne poznam?

Ljubezen nima meja in res ju spoštujem zaradi tega. Veliko je takih priložnosti v življenju in vendar nekateri preprosto minirajo ta občutek. Po navadi tisti ki najbolj jamrajo kako ni nobene/ga zanjo/zanj,

In kaj naj si mislim? Razen tega, da ti zelo rada opravljaš.

Po moje se to manj opazi kot pri razliki 17/35.

Tisti, ki ostanejo skupaj kljub taki razliki, ostanejo samo zato, ker jim ni nihče povedal, da jim ne bo uspelo.:-))

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

Tako je, …. uspe jim lahko edino pod pogojem, če bodo vsak dan uporabljali wd-40, hehe.

želim vama vso srečo pogumno  razlika v letih ni in je velika kakor za koga zame ni

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close