Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek katere najmocnejse tablete proti bol.brez recepta?

katere najmocnejse tablete proti bol.brez recepta?

Take,da ze mal zadenejo…druge mi ne pomagajo.Zaldiara mi je zmanjkalo:-(

Če so bolečine tako hude, bi bil na mestu obisk ginekologa.

A menite,da se nisem bila?da mi zaldiar,zdaj mi ga je zmanjkalo.cez vikend gin.ne dela,prej se nisem spomnila,da mi jih je zmanjkalo.zdaj rabim na hitro nekaj,da se sestavim…

caffetin

Lahko probaš 2 lekadola ali 2 nalgesina in ponoviš čez 4-6 ur. Zraven pa termofor na trebuh in probaj zaspat.

Jst vzamem nalgesin s 2skupaj in cez ksno urco se enga. Edino tako gre!

kupi si pollitrsko pločevinko red bula ali monster pijače, notri daj dva kafetina pa spij počasi v eni uri.

čez uro dve boš prerojena, zbranih misli, brez bolečin in imela občutek sreče

Caffetin sploh niso močne, namenjene so za lajšanje blagih do zmerno hudih bolečin.

Najmočnejše so Saridon, ki imajo poleg kofeina še druge protibolečinske sestavine, so pa tudi bolj strupene za jetra in ledvice. Jemlješ jih lahko samo 7 dni.

Za take vrste bolečine se najboljše obnese Nalgesin – brez recepta dobiš S in moraš vzeti 2, ali pa ibuprofen pod katerim koli trgovskim imenom (Ibubel npr.), 400 mg. Lahko kupiš po 200 mg in vzameš za začetek 2, potem pa po 1.

Ko boš šla naslednjič k zdravniku, pa mu reci, da želiš tablete, ki so najbolj primerne za tvoj vrsto bolečin in ne tistih, od katerih dobi najvišjo provizijo.
Ma, me dvigne ta Zaldiar, ob celi paleti bolj primernih analgetikov ga predpisujejo za čisto vse.

fora kaferina ni v kofeinu ampak v opiatu kodeinu-v telesu se pretvori v morfij. kolikor je meni znano so opiati najmočnejši blažilci bolečin ali rakavih bolnikov, par tako je edini ki ga greš lahko legalno kupiti v lekarno…dokler ga ne prepovedo ker se da iz njega delati heroin s pomočjo kisline.

Lahko poskusiš in vzameš 2 lekadola, buscopan (je prav za bolečine v trebuhu) ali pa Spasmex, mogoče imaš doma Naklofen ali Nalgesin.
Sicer pa s tabletami ni za pretiravati. Odsvetujem ti Zaldiar, meni je enkrat bilo po njem strašno slabo. Tudi voziti ne smeš, če jemlješ Zaldiar. Posvetuj se z zdravnikom oz. povprašaj v lekarni. Radi ti bodo svetovali.

Tole.
Pa upam, da čimprej popusti.

Zacni vsak dan jemati vitamin B6 in Omega 3 (ali ribje oljez O3 ali sveze namleto laneno seme). Traja mesec ali dva, da je ucinek in potem se neverjetno zboljsa pod pogojem, da jemljes redno se naprej.

Najboljše in najmočnejše tablete brez recepta so KOMBINIRANI PRAŠKI od Galenskih laboratorijev!! Se uporabljajo za vse: migrene, zobobol, menstrualne bolečine, če ti praški niso všeč, vzameš tablete proti bolečinam ista struktura, drugačna oblika, pa še najcenejši so ker jih lekarna miksa…

Aja pa še to, kombiniran prašek takoj prime!!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close