Trgovine-dostava na dom
Pozdravljeni.
Zanima me ali kdo od vas ve, ali imajo trgovine kot so Baumax, Bauhaus, Merkur, Dipo,….
Tudi dostavo nakupa na dom?
V kratkem bi kupila nekaj pohištva, lesa, polic, itd a nimam avta, pa me zanima ali imajo možnost tudi da vse dostavijo do doma, lahko tudi z doplačilom? Sem pa v Lj.
Kako ste vi prenesli tako velike količine stvari, če niste imeli avta?
LP
Vse navedene trgovine imajo tudi dostavo na dom.
Za vse ne vem, če imajo svoje šoferje – imajo pa info o prevoznikih, ki vam jo dostavijo na dom. Seveda z doplačilom.
Ene trgovine (vprašajte tam, kjer boste kupovali) imajo še posebne popuste…… npr. do 20 km brezplačno….. odpeljejo vašo ‘staro šaro’ ipd. …. eni še montirajo ali priklopijo aparate. sestavijo omaro itd.
Čudno bi bilo, da ne bi imeli tega v ponudbi. Saj kdo pa ima kombi ali tovornjak :-))?
Kdo pa zna sestavit danes eno otroško sobo? Mi so se pred časom par ur zafrkavali, da smo sestavili mizico v dnevni sobi :-)))) Je bilo treba kar nekaj znanja, pa bor mašina pa mlade možgane v sorodstvu uporabit :-)))
Če živiš v Sloveniji, je glede prevoza kar težko, pa še to bi ti pohištvo najraje pustili sredi ceste, še na dvorišče se jim ga ne ljubi zložit.
Seveda je vse za doplačilo.
Slovensko pohištvo je res nemogoče sestavit, ker ni dobrih navodil, če imaš že slučajno srečo, da dobiš vse dele … Recimo konkretno kuhinjska omara od Svee dobiš navodila za neke štiri, pet tipov visokih omar, od takih z enimi vrati do takih s tremi, od takih za pečico ali hladilnik do navadne “špajze”, zdaj se pa znajdi.
Enkrat so med prevozom polomili posteljo (bil je pa razstavni eksponat in tega pohištva niso več dobavljali).
Od Ikee pa zna sestavit vsak, ki zna držati v roki izvijač. Škoda, ker nima več prevoza v slo za internetne nakupe.
Forum je zaprt za komentiranje.