Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Klemen Bunderla

Klemen Bunderla

A gre še komu ta tip na živce? Ne samo pojava, kot celota. Groza no.

Včeraj se mi je še posebej zameril s svojim seksističnim humorjem na Viktorjih.

Meni in mojim domačim pa je prav prisrčen!
Stvar okusa, najbrž greš tudi ti komu na jetra, pa kaj….

Meni je tudi simpatičen. Edinole me moti, ker ga imam na sumu, da je njegov radio tudi glasovalni stroj zanj (skratka, da se na radiu samoreklamira in zato dobiva toliko glasov v oddaji Znan obraz in nenazadnje tudi za Viktorje).

Oddaja Znan obraz ima svoj glas je prav tipična slovenska: ni toliko važna kvaliteta kot pa, da si karizmatična in samopromotorska osebnost.

Čisto vsi v oddaji so super, od voditelja, do nastopajočih. Ena redkih oddaj, kjer se lahko do solz nasmejim in kolikor vidim, se smejijo tudi gledalci v studiju, za domačimi ekrani pa najbrž tudi. Takšne oddaje rabimo, da se človek malo sprosti in nasmeji, ne pa gledat tiste lažnive politike.

kaj je pa rekel na viktorjih?

glede glasov – vsi so “znani” slovenci, posledicno ima vsak nek tak “glasovalni stroj” … kaksne smrkljice sigurno avtomatsko vsak teden za koresa glasujejo, prav tako kaksni nuskini feni s popevkastih festivalov…

pa glede na to, da obicajno kar ta pravi zasedejo zgornja tri mesta, glede na prikazano.. (bunderla je kot tekmovalec tudi mene najveckrat preprical, pa do oddaje zanj sploh se slisala nisem) itak je pa rezultat v tem sovu cisto postranskega pomena, nihce ne leti ven, tako da ne vem kaj se sploh sekirate

Meni gre pa Nuška pošteno na živce. Antipatična do amena. Vedno pa pobere največ glasov od gledalcev, pa četudi je njen nastop zelo povprečen. Tipično slovenceljsko.

Sam zdej pa priznajte. Če bi ena bejba ki bi tam nastopala, tolk slabo zgledala kot on kot moški zgleda, bi jo vsi moški linčal, kakšna je, pa nej se nekam spoka pa pogleda u špegl. Tko je sam priznate ne. Dvojna merila.

Tko da… Očitn je tko. Tip kakršenkol pač že je, je lahk na tv, žensko pa se takoj skritizira če nima idealnih mer, če ni lepotica, mlada…

Bunderla od Klemna je še vsako imitacijo raztural, točke ima povsem zaslužene.
Bi mu pa svetovala, da si naj nabavi lepši okvir korekcijskih očal, ker ga čist postarajo.

Nuška ima tako lepo faco, da redkokatera. Sveže deluje. Ne pa ve, vse postarane!

bunderla je spet raztural.
v nulo je zadel glas od smolarja.
ampak nuška in simon sta bila tudi dobra, ostali bolj tak tak.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close