Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Je kdo jedel Detox od Medexa?

Je kdo jedel Detox od Medexa?

Medex je super, ker so njihovi izdelki ucinkoviti.
Zato sem si kupila njihov Detox za ociscenje jeter, ledvic in crevesja.
Ker dosti prevec pojem in spijem tablet in vse.

Toda po 4 dneh jemanja obcutim vsak dan vecjo slabost in glavobol. Kot da se strupi, ki cistijo jetra in ledvice, sprehajajo po moji krvi in me zastrupljajo v mozeg. Slabost cutim v glavi, v zelodcu in prebavnem traktu in vsa se premikam pocasi, tudi diham precej pocasi.

Breza vpliva na ciscenje ledvic, rman vpliva na ciscenje crevesja, pegasti badelj in silimarin pa na ciscenje jeter.

Ali je to zdravilo premocno zame, ali kaj je to krivo. Mislim da 30 dnevne razstrupljevalne diete ne bom zdrzala, to ni mogoce, ne vem kak bom spala, tudi zdaj me glava boli in se mocno slinim.

Je kdo jemal ta Detox, ce sploh pomaga, ali se je kasneje pocutil bolj svezega?

Namesto reklamnih prispevkov v mainstream cajtngih, ki zastrupljajo dojemanje, začni poslušat svoje telo.

Poznam detox z metadonom, men je pomagal. Samo ni bil od medexa.

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx boljše živet v lahki diktaturi kot v težki demokraciji xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx več na blogu, http://www.fj-produkt.com/

Ne, tisti je od krke, krka pa sodeluje z medexom torej obstaja povezava:)

************************** § ▲ !

Nisem na drogah,samo pravim, da mi je slabo, slinim se vedno enako vsak dan na teh kapsulah in danes 4. dan je slabse kot v zacetu. In me moti, da tega niso napisali, pise samo, da je stranski ucinki utrujenost. Utrujena sem pa itak, komaj govorim, celo diham pocasi. Pa vedno imam vnet zelodec, dokazano, mogoce mi ne pase ta rman, ampak glavobol? V zivljenju nimam glavobola, nisem ga nikoli imela. Nisem oseba, na katero bi imele vpliv reklame. Samo dosti tablet sem v zivljenju pojedla in sem se tega detoxa lotila, potem pa takole… Kaksno je sploh pocutje po opravljeni kuri in ali nasi organi, ledvice in jetra, znajo potem brez teh kapsul izlocati strupe, ali ne znajo vec podobno kot po odvajalih.

Potem moraš pa nujno takoj prekinit jemanje. Lahko da si alergična na kakšno sestavino. Ker praviloma naravni antioksidanti ne bi smel povzročat takšnih reakcij.
A predno si začela jemat omenjene kapsule je bilo pa OK? Da ni to od kakšnih drugih tablet ki jih jemlješ?
Takoj prenehaj jemat in opazuj počutje da vidiš če je bilo to vzrok. Raje poizkusi s kakšnim nonijem, preverjeno najbolj varna zadeva za razstrupljanje.

************************** § ▲ !

Aha zdaj sem pa odkrila vzrok!

NI kriv Detox d Medexa.

Krivo za slabost je prehitevanje, ker v navodilih pise, da se lahko po 10 dneh jemanja zacne jeati 2 kapsuli.

Jaz sem pa kar 2 x dnevno jemala, ampak ne Detoxa, ampak Herbaldetox, kar je druga firma, katere kapsule imajo mnogo visje vrednosti egastega badlja, silimarina in ostalih razstrupljevalcev!

Detox ima 35 mg silimarina, ki cisti jetra in se ga sme jemati 1. teden samo 1 kapsulo. jaz sem pa na lastn pest hkrati v drugem delu dneva tudi Herbaldetox od Nutrilaba, ki ima 50 mg silimarina.

Pa je pac 90 mg silimarina prevec za zacetek, ker povzroci slabost, verjetno mi razgrajeni strupi blodijo po krvi in po telesu…

ODLOCILA SEM SE, DA BOM DALJE JEMALA SAMO DETOX, KER JE NEZNEJSI OD HERBALDETOXA.

iN NIKAKOR OBOJEGA SKUPAJ!

Morala sem to vse napisat, ker sem ze cisto prestrasena!

Ja, prej je blo ok. Bom pocasi sla naprej s samo 1 kapsulo Detoxa na dan. Sama sem bla kriva. Ce bo treba, pa pac vzela samo vsak drug dan ali prekinila. HVala za nasvete za noni .

Jaz sem pila glino in sem se tudi po nekaj dneh začela grozno slabo počutit: glavobol, slabost, utrujenost. To je trajalo kak teden potem je bilo pa počutje vse boljše.

Hvala da poves.

Sej ne mores verjet,da nekatere ovce nasedajo tem ociscevalnim foram…prvo prehrano spremeni in se veliko gibaj in bos obcutila razliko,racunaj sele po parih mescih…

Zanimiva logika. Pravis da pojes prevec tablet in pol se odlocis za razstrupljevanje z se vec tabletami 🙂 that makes sense..

Kaj bi rada povedala? To je zdravilo za razstrupitev probremenjenih ledvic, jeter in crevesja. 1 kapsula na dan se jemlje. Kaj tu ni jasno?

Pizdravlheni. Kaj se jemlje 2tablete 1x na dan ali 1 tableta 2x na dan. Iz navodil razberem da je vseeno.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close