Pralno sušilni stroj Beko
Ima kdo od vas pralno sušilni stroj Beko WDA96143H? Kako ste zadovoljni z njim? Se s sušenjem perilo kaj uniči, glede na to, da je stroj kombiniran, za katere pravijo, da niso najboljši oziroma da je bolje imeti sušilca posebej? Pri nas zaradi pomanjkanja prostora to ne gre, me pa pred nakupom vseeno zanima, kako ste zadovoljni tisti, ki ga že imate. Hvala za vsak namig.
Nimam sicer Beko, vendar precej dober pralno sušilni stroj. Sušilnega praktično ne uporabljam. Kdaj pa kdaj, če je kaj nujno…Ker mečka, krči…skratka ni fajn. Kombiniran tudi ni za redno uporabo. So mi razložili, ko sem že plačala :(, da naj 2x perem, pa enkrat sušim. Ker drugače bo kmalu kaj fuč, ker ni isto kot pri sušilnem in se mucke nabirajo. To so mi potrdili tudi potem serviserji.
Tudi pri meni ni prostora, zato kombiniran, toda res močno odsvetujem. Najdite prostor za oba, ali pa raje navadni pralni stroj, pa stojalo za sušit. 🙂 Stran vržen denar za kombinacijo, ki je dražja. No, to je seveda moje mnenje glede na izkušnje.
Res je kar pravi predhodnica, raje dva ločena stroja. Tudi zato, ker je že struktura bobna v pralnem različna, kot v sušilnem ( pralni mora met luknjice za odtok in izčrpavanje vode, sušilec pa nima).
V kombiniranem se bolj uničujejo vlakna perila. In sušiš lahko ponavadi samo polovico naprimer 7 kg žehte, ker če daš celo sploh ne bo posušeno…. Izkušnja sorodnice, ki je imela kombiniranega, pa je rekla nikoli več. Je dokupila stojalo in sušila klasično, dokler je kombinirani stroj še delal, potem je kupila pa ločeno.
Forum je zaprt za komentiranje.