Viseči stol Ikea
Premišljujem o nakupu visečega stola iz Ikee http://www.bolha.com/igrace-otroska-oprema/otroska-oprema/gugalniki/ikea-otroski-viseci-stol-1296414162.html?aclct=1424728785&kw=vise{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}C4{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}8Di+stol. Na ikeini strani ga ne najdem več, zato gledam na bolhi. Ali ima kdo izkušnje z njim? Se splača nakup, ali je stran vržen denar. Hvala.
Lepo te prosim – to so ‘jajca’. Otrok se bo 15 minut gugal, potem pa mu bo samo v napoto.
Tile na Bolhi ga priporočajo za počitek :-))), branje knjigic :-))))….. Oni že vedo, za kaj ga prodajajo :-))!
Jaz ga zastonj ne maram, kaj šele da bi dala keš. Mi smo imeli gugalnico med vrati, konjička gugalnik – vse to je samo ena šara. En dan aktualno, potem pol leta preklinjaš in potem se vse odpelje na odpad.
če imaš ti tak odnos do stvari, je logično da otrok ne bo boljši
pa če lohk dobi kar se mu sprdne.
pri nas se je super obnesel[/quote]
Glej, vse je tudi odvisno, kako je družina akiivna.
Če so otroci prepuščeni sami sebi, ata visi za netom, mama v kuhinji….. potem jim bo tak gugalnik (recimo) prav prišel.
Če pa dneve preživljajo zunaj (tudi v slabem vremenu), športajo, hodijo v naravo – bo pa doma za ‘gužvo’.
Če imajo igrače, ki burijo domišljijo pa ne bodo sedeli v tem gugalniku (popolnoma neudoben) niti 5 minut.
Knjige beremo za mizo (plus kakšne pobarvanke..), na sedežni ali zvečer v postelji.
Prav tako je ta stol neprimeren za relaksacijo in počitek. V bistvu je zelo moteč!
Bi ti sedela na njem in brala? Počivala? Se ti zdi dizajn primeren za to?
Če ni – potem je toliko manj za otroka.
In tudi razne gugalnice, konjiči, vrtiljak….. so mnogo bolj zanimivi zunaj, kjer je družba drugih otrok, kjer niso omejeni v prostoru, kjer se lahko ‘divja’…..
Živjo,
jaz sem svojega naročila na spletni strani MegaNakupek.si Z nakupom sem bila zadovoljna, ker so res ustrežljivi do strank in hitro dostavijo izdelek.
Toplo priporočam.
Forum je zaprt za komentiranje.