Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Pišem knjigo dejte mi svoje seksi zgodbe

Pišem knjigo dejte mi svoje seksi zgodbe

Napišite tukaj svoje vroče seksi zgodbe pač vse kar se vam je dogajal od prvega seksa naprej jaz pa bom to lepo zapakirala v take ful hot zgodbe in bom dala skupi v knjigo.Zanimajo me vglavnem bolj take odtrgane zadeve pa tudi čist običajne.

Ja, pajade. Če nimaš dovolj domišljije ali izkušenj, pač ne piši knjig. Jaz ti o svojem seksu že ne bom razlagala.

Če sploh gre res za knjigo tukaj…

Aja, ti bi, da ti mi napišemo knjigo??
Koliko plačaš od zgodbe?

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

Navečje erotično igrišče je vrt. Že ko štiham in zasajam lopato v zemljo zraven močno orgazmiram. Vrt je treba tudi izdatno zalivati in od vse te vlage mi iz brazde sije mavrica. Seveda vrt na koncu bogato obrodi in od vse te obilne hrane postanem noseča.

hahahahahah! id*iotsko dobra zgodbica.

redna ajde pojdi tja od kjer si prišla!

Ne vem, če ni tole zafrkancija, po mojem ne pišeš nobene knjige. Če pa res pišeš, pa se lahko dogovoriva, ampak me moraš omeniti v knjigi, da sem prispeval zgodbe oziroma sodeloval zraven.

Ljubko 🙂

Ko mi je prišla bivša partnerica prvič na obisk v vojsko 700km od doma, bivša jna. Tu pa tam sem se spravil dol iz nje od 22 ure do 12 ure drug dan dokler sem imel sobo plačano . Cel hotel je bil prazen, midva pa do zadnje sekunde žgala, hehe. Pred vrati so pa dve sobarice sedele in čakale najine zadnje vzdihljaje, da pospravijo soo. Ko sva prišla ven je ena rekla, uhhh,… konačno..

A ti PIŠEŠ knjigo ali jo PREPISUJEŠ?

:)))

Bili smo pred sodiščem, se borili za pravico. Ne bomo dopustili sodbe brez dokazov. Mož se me ni dotaknil 15 let, sama sem globoko v menopavzi, strast v meni je zamrla. Čakali smo nanj, našega heroja. In je prišel, pred njim odvetnik Franci z nerodnim opotekanjem, potem pa on, visok, vitek, z odločnim korakom, telo kot Adonis, krasne črne oči, v otožni pleši, ki so mu jo povzročili komunajzarji, je odsevalo močno sonce. Držala sem slovensko zastavo in njegovo sliko. Prišel je mimo nas, z malce otožnim pogledom se je zazrl vame in iztegnil roko. Uh, česa takšnega še nisem čutila, med nogami se mi je začelo vse prebujat, celo moje osivele sramne dlake so se postavile malce pokonci. Takrat je bil moj, samo moj. Prepričana sem, da mu je bilo žal, da je že zaseden, želel je mene. Jezovi so se odprli, moji sokovi so prepojili cel inkontinenčni vložek. Iztegnila sem roko proti njegovi. Potem me je pa Tončka iz sosednjega bloka s komolcem potisnila stran in ga prijela ona. Prekleto egoistično ženšče, krota nesramna, itak si celo življenje podpirala komunajzarje, zdaj se pa delaš zavedno Slovenko, da te ni sram, to je moj osamosvojitelj. In takoj zatem je odkorakal naprej, v sodno dvorano, poskušat odpravit krivico. Od takrat ga nisem več videla v živo, samo po televiziji. Vidno je zaskrbljen, gotovo me pogreša. Jaz pa njega. Ah, ni nama bilo usojeno.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close