Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek fb-všečkanje

fb-všečkanje

Živjo. Zanima me, kaj pomeni, če na fb na desni strani tam kjer lahko gledam kaj moji prijatelji všečkajo in objavljajo vidim, da je neki moj prijatelj všečkal mojo objavo, ko pa kliknem na to objavo in pogledam na mojo časovnico, pa njegovega priimka ni med všečki? Ali to pomeni, da je sprva kliknil, da mu je všeč, potem pa se je premislil? Če je to to, zakaj ne “izgine” njegova objava, da mu je všeč?
Prosim za odgovor. Hvala in lp

Če nisi lastnica fb profila/ strani, potem ni nujno da ti izpiše imena in priimke oseb ki so všečkali.

Všečkalo mi je npr. 10 prijateljev, za njega mi na desni strani pokaže (…je všeč tvoja objava) ko pa pogledam na časovnico , ga pa ni med njimi.

Kako se pa sploh vidi, če nekdo nekaj všečka, potem pa se premisli in pritisne “ni mi všeč”? A se vse skupaj izbriše,ali ostane objava?

eno je objava, drugo je like. to sta dva različna pojma. Tako eno kot drugo se več ne vidi, če se pobriše/razvšečka

Zakaj ga pa potem ni na senamu tistih, ki so všečkali, jaz pa na desni vidim, da je všečkal?

Nekateri ne želijo, da drudi vidijo kaj so všečkali (babe težijo) in zato je tako kot praviš – če prešteješ všečke, imaš najbrž enega manj kot v navedbi, koliko jih je lajkalo tvojo objavo? No, ta eden manj je od tvojega prijatelja…..čudno, ampak tko je.

Zakaj ne moram všečkat neke objave na Facebooku. Mi napiše da mi trenutno ni omogočeno.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close