Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Tržni inšpektorat – prijava

Tržni inšpektorat – prijava

Pozdravljeni

Stranka nas je prijavila na tržni inšpektorat, ker si je zaželela vračilo denarja za stvar ki jo je eno leto uporabljala brez napak, mi ji ga pa seveda ne damo in sedaj nas je prijavila 🙂
Sedaj pa mene zanima če se tržna najavi. Kaj bodo pregledali?
Groza prvič v 11 letih poslovanja imamo inšpekcijo 🙁

Pregledali bodo vse, kar je povezano s tem primerom, kdaj je bil napisan račun, izdano blago, so bili vmes kaki dopisi, reklamacije…

Barca mi lahko prosim poveš če se najavijo? Imamo trgovino in delo na terenu. Konkretno se prijava nanaša na delo ki je bilo narejeno na terenu?

Hvala

Nam se razen davčne inšpekcije za pregled celotnega poslovanja za preteklo leto nobena druga inšpekcija (ne tržna, ne delovna, ne davčna za pregled izdanih računov v lokalu in s tem povezanim DDV, ne sanitarna…) niso najavile.

Barca hvala. Včeraj jim je bila dana prijava ( priporočeno) sedaj bomo pa čakali. Upam da pridejo kmalu, ker tale filing je res grozen.

Pripravite vse, kar imate, tako da ko bodo prišli, jim boste lahko vse takoj pokazali.

K nam so tudi prišli zaradi ene prijave. Brez da bi se napovedali. Bili so zelo korektni, nimaš se kaj bat, če imaš vse porihtano.

Če ne gre za stvarno napako po moje ne bo nikogar.
Če pa sta vi rekli stranki, da je vračilo možno potem je to druga stvar.
Lahko boste prejeli tudi samo dopis po pošti.
Smo ravno sami imeli tak primer zato, sem se sama s konkretnim primerom obrnila direktno na inšpekcijo in vprašala prek emaila (da imam pisno) kako in kaj.
Dobili smo odgovor, da če stvar nima stvarne napake, prodajalec ni dolžen vrniti kupnine, razen, če je bilo ob nakupu dogovorjeno drugače.

lp

Prišli brez najave. In so bili zelo korektni.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close