Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Eden najbogatejših Slovencev

Eden najbogatejših Slovencev

Ki je Tomaž Žvipelj, firma Elektronček….zelo mlad, fajn fant, sposoben v nulo, izobražen, tudi lep….vse samo dobro o njem. On je na vozičku, imel je nesrečo. A kdo ve, kaj se mu je zgodilo?
Kako je krut ta svet, kako je kruto življenje. Imaš denarja za izvoz, a nimaš nog…in obratno seveda. Nesreča ne izbira.
No, vsaj punco je dobil prelepo, ki ni z njim zaradi denarja, glede na to, da je tudi ona precej bogata.

Katera pa je njegova punca?

Ena blonda visoka lepa punca iz Lj. Ne bi pa pisala tle njenega imena. Sta pa par malo časa, prej sta pa precej let bila prijatelja.

Ko je bil najstnik, ni imel ravno lepega odnosa do nasprotnega spola. Ker so bila dekleta bolj priveski, ki mu pritičejo, ker je tako … superioren…

Kar nekaj nas je bilo mnenja (brez da človeku to privoščiš), da se je obrnila karma.

Ko je bil najstnik, najbrz ni bil bogat, kaj sele med najbogatejsimi. Sicer ne vem iz katere druzine izvira , bogate ali ne.
Ja….cudno je to nase zivljenje.

Kakšna nesteča, kaj se je zgodilo?

Prometno nesreco je imel. Ze precej let nazaj. Ne vem, kaj se je tocno zgodilo. Ostal je na invalidskem vozicku.

Tomaz je imel prometno nesreco na avtocesti Grosuplje – Ljubljana, v zgodnjih jutranjih urah, ko se je vracal iz zurke ob odprtju motela Kongo.
Ni bil privezan in je s hrbtom padel na prestavno rocko.
Paraplegik, v plenicah – na zalost 🙁

V plenicah dvomim, da je, ker so danes kateter-i takšni in drugačni, s katerimi si pomagajo in živijo paraplegiki.
Pa še on, ki je bogat, si lahko privošči najboljše.
Dvomim, da je padel na prestavno ročko….mislim, da on avtomobila brez avtomatskega menjalnika še videl ni.
Pa tudi neprivezan…..pri teh avtih, ki jih on vozi in jih je vozil, bi znorel od piskanja, ker si neprivezan.
Ne vem, no.
Vem, da je imel nesrečo in vem tudi jaz, da ima sedaj eno ful hudo punco, ki je očitno nič od tega ne moti.

Najbrz takrat avtomobili (toliko let nazaj, desetletji) niso imeli avtomatika, verjetno tudi piskalo ni, ce nisi bil privezan…
Sem ga spoznala in je bil prav prijazen, vendar druzba v kateri je bil ni bila najbolj prepricljiva (polna vase zagledanih zadetkov). Se pa druzi veliko s Prastalom in Tino Gaber, ki je tudi (za razliko od pricakovanega) prav simpaticna in prijetna.

Ja, druži se s tisto klapo…vsaj se je…pa Hrvatičem, Plestenjakom, Bradačom,…itd itd.
Pač sej je vedno tako..bogati z VIP -ovci.
Je zelo prijazen in čuten človek, res je.
Sedaj ima punco, s katero sta bila precej let prijatelja….lepotica, mlada in tudi ona kar bogata (bogata družina) in mislim ,da sta se ujela na polno. Oba oblečena za več tisoč eurov, po najboljših in vrhunskih restavracijah, počitnice ni da ni, itd. Jaz mu in jima privoščim. Sicer si je on vse bogastvo prigaral sam s svojim znanjem, glavo in predanostjo delu.
Privoščim jima tudi otočka v prihodnosti, čeprav ne vem, kako ….ampak ni pa nemogoče.

Kam pa sta izginila tadva ? Nikjer Ju vec ni na socilaih. .ne fb ne instagram. Pa tako Lepo Ju je bilo gledati.
A se je on kaj “pozdravil”?

Men deluje da ga dobro molze ta zenska

Odmik od omrežij je eden od prvih varnostnih ukrepov.

Ja, človek je invalid, pa je vseeno ustanovil svoje podjetje in tako intenzivno garal, da je ustvaril več milijonsko premoženje. Kaj pa vi? Se sploh zavedate, kakšni brezupni in brezvezni lenuhi ste, da v življenju niste dosegli nič več kot tiste piškave povprečne službe, od premoženja pa nimate za pokazat kaj več od avta na lizing in stanovanja na kredit? Vas ni nič sram pred tako uspešnimi sodržavljani, da v življenju ne boste spravili skupaj premoženja za kaj več od ene bajte? V najboljšem primeru! Vam ni nič nerodno, ko jamrate in se pritožujete čez državo, kot da je ona kriva, da ste taki klošarji in luzerji, čeprav si v isti državi nekateri prigarajo milijone, na desetine milijonov kapitala? Kakšni zapravljeni insekti ste šele v primerjavi z najbogatejšimi zemljani, ki so tako peklensko garali in ustvarjali, da se štejejo celo med milijarderje? Vi pa enako ali celo bolj zdravi od njih, z enakim parom rok taki sramotni delomrzniški jebivetri.

In kako veš, da smo vsi taki in uporabljaš besedo VI, torej smo to mi vsi, očitno razen tebe. Dej spelji se nekam v vesolje in tam moraliziraj naprej. Čudak in še kaj na kvadrat !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

lep ?? 😀 😀

Veš ko glava ni zdrava oziroma um ali značaj ljudje niti nog ne morejo premakniti čeprav jih imajo. Kot pravijo, če imaš zdravo um si lahko vse, če ga nimaš, imaš lahko vizualno vse, pa nič nimaš torej lagodnega življenja, uspeh, družino, zdravje, denar, blaginjo, družbo…… To so težke stvari in jaz ne bi metal vse v isti koš kot počnete vi. Ampak jaz verjamem, da vi spadate v prvo kategorijo.

Men se pa zdi, da bi bila tista lepotica z njemu tudi, če nebi imel za burek Hahaha. LOL
Kaj pa ima to zaeno? Poznana?

Se pa glede te firme Elektronček vedno omenja samo Joc Pečečnik. Ne vem, kako pravzaprav imajo to pošlihtano.

Oče je bil invalid, oziroma je postal, tudi nesreča. To človeka popolnoma spremeni. In taki ljudje rabijo veliko let, da se sprijaznijo. To ne gre čez noč. In potem nikoli več niso taki, kot so bili prej.

Njegova punca je Sanja Jovović. Hči Vesa. Je pa res zelo lušna in pametna. Samo mi ni jasno, da je njena mami stara 37, ona je pa več kot 20. Jo je imela kot mladoletna?

Sanja je stara 28 in mama vsekakor ne more biti 37. Tle si nekaj pobrkljala.
47 najbrz. Sem jo videla na slikah in video …no way, da jih ima 37. Sicer tudi ona lepa zenska in vedno ustimana v nulo. Kot Sanja. Pa se eno mlajso sestro ima.
Oceta so pa ubili, ce se ne motim. Zal :(.
Onadva nista vec aktivna na nobemem socialu….za si malo ocke popasti. Skoda. Sta pa res lepa oba in paseta skupaj.

Obogatel z izdelavo goljufivih blagajn, ki so trgovcem omogočale brisanje in popravljanje računov.

To drugo je začasna rešitev in ne bo dolgo funkcioniralo.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close