Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Zakaj se name lepijo starejši?

Zakaj se name lepijo starejši?

V bistvu ze od nekdaj… samo da mi zdaj to ni fajn, ker zdaj gre za 65+, torej vec kot 20 let starejse od mene..
Kaj to pomeni, da zgledam starejsa kot sem? Ali so le moski taki, ki gledajo za toliko mlajsimi? Sicer pa sem bila vcasih tudi na portalih pa brez slike, pa so tudi pisali toliko starejsi… zakaj?
Vec kot 20 let razlike se zdaj res fejst obcuti, jaz bi se plesala!!

Plesala je eno poletje

Morda deluješ preresno, prehladno, preveč zadržano, nesproščeno, vzvišeno, preveč vase zaprto in preveč samozadostno, da bi se ti kak isti letnik približal. Nekaj delaš narobe, ali pa je v tvojem značaju nekaj, da si za starce prava terna. Morda nimaš obraza dovolj spedenenega v nulo, ker mediji so naredili iz sodobne ženske popolno lutko in če nisi takšna, te mlajše generacije sploh ne pogledajo..

Po postu sodeč bi rekla, da kar izžarevaš kokoškost…in to moške privlači, sploh pa starejše.

Prepočasi hodiš… pa te dohitevajo…;-)

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

Staro zgledaš in si mislijo, da si njihovih let.

Nekaj ze mora biti narobe ja…. verjetno sem prevec prijazna, morda bi jih morala poslati v 3…. tako pa si hitro prevec domisljajo….
Ne, res nisem kot tiste iz revij, nisem pa niti vse tisto kar ste nasteli (preresna, prehladna…)…. ampak verjamem da zgleda res nekaj delam narobe….

Dobra riba ima vedno ponudbe, od starih in mladih. Ziher si bolj slaba riba.

Dobra.

Sem taka riba, ki pritegne ali stare ali vezane….

S tem se ni za hvaliti. preprosto nisi za daljšo, trajnejšo zvezo material.

Zakaj pa se obremenjuješ s tem koga ti pritegneš. Obremenjuj se s tem, kdo tebe pritegne.

Sm tvojih let pa me gledajo predvsem mlajši, ne kapiram:)

Odlična iztočnica !

Odlična iztočnica ![/quote]

in potem dalje, ko te pritegne, ga zapelji.

Nisi štruca kruha v trgovini in popolnoma odvisna od izbire kupcev. Bodi ti tista, ki izbira.

Mislijo, da so asi. 20 let starejši moški je lahko ženski všeč samo, če je bogat, ona pa nora na denar. priznajmo si resnico.

Verjetno izgledaš stara ..

Ne se obremenjevat. sem par let mlajša in tudi mene poleg mlajših, taki obletavajo. To so moški, ki jim je doma že mal dolgčas in si krepijo ego s tem, da je ena mlajša prijazna in nasmejana z njimi.
Nič se sekirat, konec koncev jim dobro deneš. Mal ego večaš.
Pusti jim veselje…seveda do ene mere

Saj tudi mlajsi ja, zdaj ko pomislim, precej prevec mlajsi je eden..tega tudi ne stekam ?!?
Saj se v bistvu sploh ne obremenjujem, samo malo mi je spet dolgcas, ko ni otrok doma….pa sem ravno s kave z enim takim (naletela v trgovini), pa pridem pa me “kao po pomoti” poklice drugi taki… pa sem se samo malo spihala…saj po svoje je to res zanimivo….zakaj se to dogaja….ali res zgledam starejsa ali si pa moski malo prevec domisljajo….pa denar gor ali dol….

Ja šment no…..mava enak problem….men se tud sam 60+ letnice lepjo smola a ne..pa sem nekak tvoji let …grooozn ;-)…ampak veš kaj…..plešejo pa odlično 😀

Tako se tolažiš, ker ti nikakor ne moreš dobiti mlajše?

To so al zdolgočaseni v zakonu, al vdovci…
Poznam enega starega 65 k se žena v grobu še ohladila ni, pa je že skoču na portal po novo…

******************* flo ********************* [img]http://shrani.si/f/2/12B/5r2DR1v/ezgifcom-resize.gif[/img]

Pozabila si posebno kategorijo – ločenci.

oooooo lejo punco, spet vikend brez otrok in osamljenost, ki ti “načeloma” paše 🙂
Če te je v real toliko joka in stoka kot tukaj, potem se ne čudi, če se zate lepijo napol gluhi 🙂

Smesno, a tu verjetno res izpadem taka ki joka pa stoka..v bistvu pa sem ravno nasprotje od tega… ampak je pa zanimivo vseeno no…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close