Bančniki-nasvet?!?!?
Mastercard imam pri dveh različnih bankah. Na eni so mi jo zablokirali, a jo na drugi še lahko uporabljam, ali mislite da je tudi tam blokirana? Kartico sem namreč izgubila in ne morem preveriti, tako da bi nekaj skušala kupiti, in me zanima če se mi sploh splača iti po novo, če je še aktivna ali ne?!? Prosim samo konkretne odgovore!
Če bi ti naredili drugo, bi ti jo poslali domov. Torej si moreš dat drugo delat, najverjetneje. Če ne prejemaš nekih dohodkov na tisti račun, ne vem, če ti jo bodo izdali. Če imaš samo blokirano kartico tukaj, potem tega na drugi banki najverjetneje ne vedo, ko boš imela račun blokiran bodo vedeli. Pa tu so ti jo za vedno blokirali ali samo dokler ne plačaš obveznosti?
Koliko časa pa imaš ta dolg pri prvi banki? So ti jo dejansko zablokirali ali je pač ne moreš uporabljati, ker nimaš razpoložljivega stanja?
Mastercard je firma, njeno kartico pa izdajajo banke … Kako dobro ima Mastercard povezan sistem in kako hitro banka obvešča o dolžnikih, je težko reči. Mislim, da nekaj lufta vseeno dajo.
Me pa zanima, čisto tako, zakaj bi rada še naprej zapravljala, če denarja očitno nimaš?
Forum je zaprt za komentiranje.