Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Dobri čevlji ali superge za hojo

Dobri čevlji ali superge za hojo

Prosim za tiste, ki malo več hodijo, če mi kdo svetuje nakup čevljev za to. Hodim zmerno, nikakor ne visoko, hribčki kot je Sv Primož, Rašica….imam pa težave, boleče podplate in težko dobim čevelj, ki je tudi znotraj mehkejši brez vložka, s temi nimam dobrih izkušenj.
Hvala.

POzabila povedat, rada bi pomladno poletno varianto čevljev, zimske imam.

Original Nike AIRMAX lanski model. Ful dobre za hodit!

Men so dobre mirel pohodniški čevji. Prodajajo jih tako v hervisu in mas trgovini. Imam jih že par let.

Letos sem si nabavila tol: http://store.nike.com/si/en_gb/pd/free-4-flyknit-running-shoe/pid-1472975/pgid-10259054

Neverjetno udoben čevelj. Jaz ga bom imela za “casual”.

Saj lahko ti naštevam, kaj meni sede na nogo, a to je moja noga in ne tvoja. Spravi se v eno trgovino, pa probavaj.
Te zadnje so bolj tekaške kot ne, malce pazi na profil, ker sem ter tja so poti tudi pomladi/ poelti spolzke.
A od zimske variante poletnega modela ni?

Zimske imam Binom, poletne sem pa tudi kupila, drage fejst, pa jih sploh ne morem nosit, skoraj nove ležijo že dve leti.

Ja, v trgovini mi je kar nekaj čevljev ali superg ok, ko pa hodim v njih uro in več, se začnejo težave s podplatom, zato je dobro, da imam malo debelejši podplat menda, pa še znotraj kar se da mehke.

Zame so najboljše Merell.

Zame pa SALOMON pohodni čevlji. Poskusi v športni trgovini.

http://www.ceneje.si/Izdelek/4327805/oblacila-obutev/obutev/pohodniska-obutev/adidas-zenski-pohodni-cevlji-terrex-swift-r-mid-gtx-m17473
Meni so Adidasovi odlični. Imam jih že od novembra 2013 in so še vedno odlični. Imam jih skozi celo letu, tudi za sneg, takrat jih uporabljam z gamašami.

Ja, bi znali biti Adidas tudi zame, superge njigove mi še najbolj odgovarjajo. Samo ne vem, kje jih bom našla, jaz bi itak tanizke, pa seveda najraje tako, da v trgovini preizkusim. Mogoče kaj najdem v Interšportu ali Tomas sport.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close