plaža savudrija pomoč
Mi smo bili lani v kampu Pineta v Savudriji z otrokoma (6 in 2 leti). Plaže so res samo skalnate, tako da je dostop v vodo kar podvig.
Je pa tam tudi en prodnat zaliv, primeren za otročke, vendar je gužva, pa še nobene sence.
Mi smo preživeli tam tri tedne, pa smo se imeli kljub temu super. Otroci naj imajo sandale za vodo, pa bo lažje.
Mi imamo že več let v Savudriji prikolico v avtocampu “veli jože” in ni nič res od tistega, kar so pisale predhodnice. Če nismo na plaži v kempu, kjer so kamenčki, smo pa v Zambratiji na peščeni plaži ali pa se s kolesom peljemo na divje plaže, ki so sicer težje dostopne (le peš ali s kolesom) so pa enkratne – skoraj kot v Dalmaciji. Nahajajo se pod starim razglednim stolpom.
Sicer pa nikjer v Istri (razen Pule) ni bolje kot bolje. Dalmacija je pa itak zakon.
res je, da so stranišča katastrofa, mi smo to uredili tako, da imamo kemičnega. Imamo svoj tuš in vodo na parceli (ne samo mi, vsi v kempu), to je redkost v ostalih kempih oz. mislim, da tega drugje sploh ni. Letos je voda zelo čista, mogoče je bila lani res bolj umazana ampak to ne pomeni, da je bila le tu, temveč po celem območju.
Forum je zaprt za komentiranje.