Skuta Milbona Lidl greni
Kupim včeraj posneto skuto 500 gr v Lidlu, torej prepasirano, Milbona Skuta?svježi sir piše gor, pa moram priznat, da tako neokusne skute še v življenju nisem koštala 🙂
Me zanima, ali je šekdaj komu res potegnila na grenko ( po žolču), ali pa je tokrat samo serija. Saj je poceni, samo raje dam 3x več, pa da je izdelek okusen, kot pa takole.
Ce je izdelek cenejsi od sestavine, je to kemija. To je v lidlu in hoferju pravilo. Berite deklaracije, pa vam bo jasno, zakaj je toliko izdelkov po smesno nizkih cenah. Ce je kg hrenovke cenejsi od kilograma speha v kosu, mi je jasno, da nekaj ne stima. Mene osebno ceneni izdelki ne prepricajo in upam, da mi jih nikoli ne bo potrebno kupovat, razumem pa ljudi, ki so tako ceneno hrano primorani konzumirati.
Ne, se motiš, ker pri navadni skuti ni nobene posebne umetnosti in dodajanja kemije, je ne rabi -je nekako standradizirano, tudi za diskontarje, edino kar dajejo, ko odvzamejo maščobo so gostila ( karageni a rje pa dostikrat iz agarja ali alg – naravno), ker brez odvzete maščobe se ne shomogenizira lepo gladko. To, da greni, pa ni OK, četudi je datum roka uporabe naprimer do 15. 02.2015.
Dela jo pa tale mlekarna:
Forum je zaprt za komentiranje.