Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kamp Podzemelj ob Kolpi kako je

Kamp Podzemelj ob Kolpi kako je

Letos smo se odločili ,da bi šli kampiret.Zanima me kako je v kampu Podzemelj ob Kolpi.Imajo kaj za otroke…Šli bi pa v mesecu avgustu…hvala

Za otroke imajo cocacolo!

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

Avtorica, narava je prečudovita, ne bo vam žal!

Avtorica, narava je prečudovita, ne bo vam žal![/quote]
Podzemelj poznam v piko! Tam sem skoraj domorodec. Primostek je za mularijo boljši!
In ne hodit k Veseliču v oštarijo. Glavna začimba je pri njih SOL!!!

Pravzaprav je pri kupu originalnih mesnih jedi sol edina začimba, vse druge pa zadevo pokvarijo. No ja, saj če tebi paše pehtran v čevapih, tudi OK.

Verjetno si to stran že pogledala, imaš kar dobro opisano kaj nudijo:
http://www.kamp-podzemelj.si/ponudba-kampa-podzemelj/druzinske-pocitnice

Meni je ta kamp zelo simpatičen, Primostek kolikor vem ima za otroke samo trampolin ki ga v Podzemlju res ni, je pa voda v Podzemlju sigurno bolj čista kot na Primostku. Pa med počitnicami imajo kar bogat animacijski program za otroke (razne ustvarjalne delavnice). Tudi glede gostilne pri Veseliču nimam pripomb, imaš pa blizu še gostilno Kapušin.

Jaz v Podzemelj ne grem vec. Res, okolica je lepa. Pasniki, kravice, v vodi pa tako skalovje, da si lahko vesel, ce iz vode prides celih nog. Meni je sanjsko v bliznji Krizevski vasi, kamp Lovsin. Je poleg starega mlina. Tu pa otroci res uzivajo, ker je za cudovitim jezom voda do kolen in zelo topla. Za razliko od Podzemlja se zvecer lahko sprehodite do metliske Kolpe, kjer je kar nekaj igral ali v Metliko, na kavo. Vse je blizu. Ce navijate za Podzemelj, res NE v gostilno Veselic.

Milena

Kaj pa ni ok v tej oštariji? Postrežba, hrana, lokacija? Nismo bili,bi sli letos v kamp Podzemelj.

Sol je res odlična, vendar ne v “Veselič” količinah!

Kot domačin, ki pozna vse skrite in manj skrite kotičke ob reki, vsem družinam toplo priporočam kamp Podzemelj za preživljanje počitnic ob Kolpi. Z družino gremo poleti večkrat v Podzemelj. Imajo urejena športna igrišča, igrala za otroke in super splav na sredi reke za počitek, skakanje v vodo,… imajo več dostopov v vodo, najboljši za otroke je mali zalivček na levi strani kampa. Zelo dobro imajo poskrbljeno tudi z dnevno animacijo za otroke. Letos so postavili tudi adrenalinska park za otroke, ki naj bi bil najbolj varen v Sloveniji. Večkrat smo tudi jedli v restavraciji kampa in moram povedat, da imajo vsako leto boljšo ponudbo. Kljub temu, da gremo večkrat tudi kam drugam, se še vedno najrajši vračamo v Podzemelj, kjer sta otroka najbolj zadovoljna – to je pa najbolj važno, ko greš kam z otroki.

Živjo.bili smo v kampu podzemelj in moram reči da je ta kamp obup od obupa hrana nic posebnega cene zasoljene.Čistoče NE poznajo.varnost pa na psu.Ko si je mlajsi sin zlomil roko na njihovem Stolu ki se je polomil zaradi dotrajanosti sem jih opzorila in dobila nazaj odgovor naj bolj pazim na otroke.Da o kakem miru v cudoviti naravi ne govorim.Saj prirejajo poroke vsako Soboto kjer se pije razgraja dolgo v jutro potem pa so črepinje vsepovsodi in ocitno osebje kampa zanima samo zaslužek.Takega dopusta ne privoscim nikomur in ne nasedajte lepim slikam.Saj imajo ob kolpi res boljše nastanitve.Čeprav mene se dolgo nebodo videli v teh koncih ..

Upam da sem kakega obvarovala neprijetnih iskušenj.

Poznam družino s 4 otroki. letos so bili 10 dni v tem kampu. vsi zelo zadovoljni in se vrnili domov sproščeni, veseli in spočiti.

glede hrane se verjetno zmrdujete tisti, ki doma niste dali #tavečjega piskra v tamalega# na štedilnik.

Oni v vseh dneh niso naleteli na nobeno neprijetnost, še kuži se je navadil v vodo   švignit.

Letos smo se ustavili v tem tako opevanem Podzemlju. Totalno razočarani in hvaležni da se nismo odločili za bivanje tam. Gužva, dretje, gostilna s samo ocvrto hrano (totalni fast food), v vodi sluzaste kamnite plošče, drseče,….

Bela krajina je povsod drugje lepša.

rajš kam drugam, kr majo zasoljene cene, na njihovem predelu grde skale. rajši hojte v kamp primostek, kamp adlešiči al pa fortun estate, ko je zdej na novo.. 100x lepše.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close