Nakup televizorja
Danes sem pa bil zelo vesel ko mi je prodajalka pri najboljšem sosedu povedala da drugi teden imajo kupon za 20{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} popust.
In kaj si bom kupil nov televizor VOX.
Če kdo dvomi v firmo Vox vam povem, da televizorje proizvajajo v Turčiji v podjetju Vestel (www.vestel.com). Zdaj ne vem koliko garancije ima televizija v Sloveniji ampak v srbiji ima 3 leta. Za pralni stroj pa sem videl pri najvboljšem sosedu, da je pisalo da ima 5 let garancije.
http://www.voxelectronics.com/kategorija.php?id=3
Mercator pa ma 4 televizorje v akciji
-Vox 50890 zdaj 399€ z kuponom 319,20€ je pa ekran 127cm
-Vox 32783 – 32” zdaj 219,99 z kuponom 175,99
Vox 39880 – 39” Zdaj 319,99 z kuponom 255,99
Moje mnenje koliko sem preiskal po spletu televizorji niso slabi če nisi zahteven uporabnik.
Pri teh malo manj znanih znamk, se zna pojaviti problem s tunerjem DVB-C (ce je slabsi signal) in modulom za odklepanje programov. Drugače itak LCD panel-e dobijo ali od Sharp, Samsung, Lg, Philips, Hitachi, Sharp, Toshiba, HannStar, Seiko…. prav tako tudi elektroniko. Kvaliteta slik je zadnje čase zanemarljiva, ker tudi končno pri nas dvignili bitrate pri SD programih, HD pa skoraj vsak tv, lepo sliko prikaže.
Mi ga pa imamo doma in smo več kot zadovoljni. Katero podjetje pa ti ponudi 3 leta garancije na televizor?
http://www.vestel.com/
Phillips in Toshiba imata 5 let, če smo že ravno pri tem. Pa verjetno bi se našla še katera znamka, ki uveljavlja to obliko promocije. Ker za to gre pri podaljšani garanciji – za promocijo. Ne garancijo, da se izdelki ne bodo pokvarili.
In v čem je fora te te kampanje za to znamko na forumu in lepljenje linkov?
philips ma 5 let GARANCIJE SAMO NA DIODE OKROG TV JA (T.I. AMBILIGHT), VSE DRUGO MA 2 LETI GARANCIJE
PO 5 LETIH (PRFBERI SI NAVODILA) NEMA VIŠE NADOMESTNIH DELOV ZA TVOJO TV…to pomeni, če ti guzne po 6,2 leta..adijo , na deponijo in v štacuno po novo
philips ni več kar je bil
philips ma 5 let GARANCIJE SAMO NA DIODE OKROG TV JA (T.I. AMBILIGHT), VSE DRUGO MA 2 LETI GARANCIJE
PO 5 LETIH (PRFBERI SI NAVODILA) NEMA VIŠE NADOMESTNIH DELOV ZA TVOJO TV…to pomeni, če ti guzne po 6,2 leta..adijo , na deponijo in v štacuno po novo
philips ni več kar je bil[/quote]
Nikoli nisem trdila, da je. Ima pa zelo lepo sliko, zaradi česar v bistvu kupujemo televizor, ne?
To ni ravno čisto res.
Saj Philips nima nekih svojih posebnih elektronskih komponent.
Razni upori, kondenzatorji, diode, tranzistorji…Vse to dobiš v vsaki trgovini z elektronskim materijalom. Če ni ravno isti tip, pa vzameš kompatibilnega.
Pri meni so po petih letih crknili kondenzatorji, pa sem jih vzel iz ene stare deset let stare TV in jih zalotal v mojo LCD.
To ni ravno čisto res.
Saj Philips nima nekih svojih posebnih elektronskih komponent.
Razni upori, kondenzatorji, diode, tranzistorji…Vse to dobiš v vsaki trgovini z elektronskim materijalom. Če ni ravno isti tip, pa vzameš kompatibilnega.
Pri meni so po petih letih crknili kondenzatorji, pa sem jih vzel iz ene stare deset let stare TV in jih zalotal v mojo LCD.[/quote]
glej, to kar si ti naredil ni nujno povsod izvedljivo. smo jo kupili lani oktobra al novembra in piše v navodilih za uporabo, da proizvajalec poskrbi za tistih 5, 6 let, potem pa bog ti pomagaj. je možno da se nadomestni kos dobi, je pa možno tudi da ga ne najdeš. V tem primeru greš lahk komot po novo. Pa tisti ambi light..vsaka serija ma neke druge hece; od različnih procesorjev dalje.
novejšo ko kupiš manj opcij je, da boš čez leta dobil nadomestni/kompatibilni kos. žal Ker gre vse v smeri, da ko crkne, nima smisla popravljati in je cenejš če kupš novo
Forum je zaprt za komentiranje.