pirotehnika
Živali v gozdu se tega navadijo, domače živali pa ne.
Pred letom ali dvema je neki strokovnjak to razlagal po radiu. Srne se učijo – ko vidijo, da se ob poku petarde ali rakete ne zgodi nič hudega, se počasi navadijo in se ne vznemirijo več. Enako ptice. Medtem ko domače živali te priložnosti nimajo in se vznemirijo vedno znova.
Ne, ne uporabljam. Kot prvo, škoda denarja, kot drugo, nepotreben hrup, kot tretje, en kič. Je pa že veliko lepše gledat zdaj jasno zvezdno nebo, kar smo dolgo časa pogrešali.
povejte mi prosim kaj je tak narobe enkrat na leto reskirat 50 evrov in se malo poveselit (seveda uporabljat ob trezni glavi) ostali zlocini ki pa se dogajajo celo leto pa se nic ne ukrene, samo ta pirotehnika se mece vsem pod nos, ljudje 1 dan v celem letu! ali pa malo vec ampak kaj vas moti to tako. Jaz se tudi bojim ko grem po cesti pa sosedov pes na mene laja kot, da me bo pojedo pa ga ne morem ukinit
Objava stara 6,5 let. Ampak ja, kul. Bl poč, bolj je. Gremo na karbid in bojlerje, na Lj grad, rožnik. Ampak jz ne bi bil jaz, če ne bi zadeve ( z mojega stališča ) ultra pocenil in veselje probal raztegnit čez vso sezono.
Chopper z drag pajpi, pa mal prevelke dize v karboratorjih…veselja čez celo leto, pa še zastonj…
Al pa cestak do blokade pa bam-bam-bam…..kadarkoli, kjerkoli….
Forum je zaprt za komentiranje.