Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek KJE kupiti original “UGICE” najceneje?

KJE kupiti original “UGICE” najceneje?

Vprašanje je naslov teme, zanima me, kje lahko kupim najceneje original “ugice” (lahko tudi preko spleta)? Za odgovore se vam zahvaljujem.

Lep večer

Pejt na Karitas ali RK po rabljene. To bo zate dovolj poceni.

Pejt na Karitas ali RK po rabljene. To bo zate dovolj poceni.[/quote
]
Hvala za prijaznost�

In kaj so zate originalne ugice? Tiste drage “Ugg Australia”? Firma je ameriska, skornji pa so izdelani na Kitajskem

A ti sploh ves da so original ugice narjene iz koze oz. dlake kengurujev ki jim jo na zivo dou vlecejo. In ti bi to nosla al kaj?

Ne nakladaj. Milijonkrat že dokazano, da je to laž. Pa ne išči zdej neki lažnih youtube posnetkov.
Falš so pa res lahko tudi na tak način narejene.

V Trzinu sem jih opazila v trgovini Teva kot del outleta. Mogoče tam.

kar sem jih kdajkoli videla!

Kupi jih na ebay-u. So pol ceneje.

mone foušljive….dajmo spljuvat uggice, preklete vešče škodoželjne…
Avtorica….poglej na avstrijske strani…vnesi v google in ti vrže kar neki….

Pa še za monklje, če bi jih imele jih nebi dajale dol z nog…Jaz jih imam in punci tudi…

Ne vem zakaj je treba eno stvar spljuvat, če veš odgovor ga napišeš, če ne pa naredi obvoz….čist enostavno

Lep dan

Kje si pa ti koze in kenguruje najdla….
UGG so narejene iz ovčje volne in nobene koze,kaj šele kenguruja….

Original uggice so narejene iz ovčje kože in dlake. Vendar so stranski produkt, meso pojejo. Tako kot pri nas recimo govedo. Škornji so super topli. Danes imam obute in sem šla 30 minut peš v službo. Ni me zeblo. Original pa ja so v Trzinu najcenejše, lahko pa počakaš tudi n razprodaje v Emporiumu, xyz…

Počakaj nekaj dni po nOvem letu razprodaje, Emporium jih zniža 50 {04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}, jaz sem jih lani kupila.

Jaz sem jih lani kupila na ebayu v VB.
Dobro preglej ponudbe, ocene, zagotovo kaj najdeš. Pa plačilo preko Paypala, v kolikor gre kaj narobe. Na Ebayju jih lahko dobiš že za okoli 135 €.
Škornji so neverjetno udobni, v njih me resnično nikoli ne zebe, noge se ne potijo,…

Pa pusti moralistke – način izdelave škornjev je bil že velikokrat predstavljen. Jaz nimam prav nobenih zadržkov, vse dokler jem meso, imam usnjene izdelke in ne živim v jami.

Pa dober nakup želim!

Ne bom ti dosti pomagala, samo ti napišem, da sem jih jaz vedno kupovala dosedaj ai v Angliji ali v Ameriki v Ugg outletih – kjer so novi, redni modeli cca 40{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} ceneje, kot v njihovih rednih trgovinah.

Pa še primer: naprimer Cardy ali classic ali z bleščicami model je pri nas še vedno 199-250 eur, jaz sem jih kupila v londonu za 65-110 funtov – iste 🙂

Ali pa v Ameriki v Simon Premium outlets, po smešnih cenah – za ceno250 eur tukaj komot tri pare različnih orginalov – sem še prijateljicam prinesla:

seznam je tukaj:

http://www.premiumoutlets.com/brands/brands_3rd_level.asp?id=1587

Če imaš koga, ki potuje v Anglijo ali Ameriko v bližnji prihodnosti, ti naj prinese – preko spleta te lahko kar nategnejo, je veliko fejkov. Če že, potem naročaj raje iz britanskih spletnih strani, ker prvič ni ne carine ne drugih dajatev, iz Amerike preko spleta boš pa dvojno ceno plačala – zaračnajo slovenski cariniki še dajatve tudi na poštnino, Ameri a vedno pošiljajo z DHL ali UPS sledljivo pošto, kar je ponavadi vsaj 25 USD samo za poštnino.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close