Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek kako priklicati duha?

kako priklicati duha?

Ali kdo ve kako priklicati duha? Prosim brez svaril naj tega ne poskusam, ker bom sama nosila posledice. A je ze ker vidu kdaj duha, al pa pozna kako zgodbo?

Mislim, da se tudi ti moraš obrnit na zelo znanega tipa iz tujine, ki ima tako energijo, da ga napadajo žlice. On bi znal pomagat.
Mogoče ti prikliče beštek duhca. Če želiš, lahko izbrskam, kje ga najdeš, ko mi je ravno dolgčas.

______________________________________________________________________ [i]The Conservatives. Putting the 'N' into cuts.[/i] R. Howard

Ja prosim 🙂

Naješ se fižola in kislega zelja in surove čebule in surovega česna in tako prikličeš veliko neprijetnih duhov!

Uri Geller je.
Prav brez besed ostaneš, ko vidiš, kaj vse zmore. Tip na tvoji levi takoj zraven voditelja. Mislim, da ima celo spletno stran, kjer najbrž izveš tudi ceno.

[youtube]a1BnzLYrfA8[/youtube]

______________________________________________________________________ [i]The Conservatives. Putting the 'N' into cuts.[/i] R. Howard

Ha ha ha ha ha in ti bi klicala duhove. A veš, da ljudje lulajo pa kakajo v hlače, ko (če) ga zares prikličejo na ta način, da o kričanju in drugih stvareh ne govorim, niti kasnejših psihičnih posledicah in obiskih norišnic in psihiatrov… skratka izvoli.

se avtorica,Ljudje, ki se na to spoznajo, opozarjajo..

Človeška praznovernost nima meja.Moram se režat hahahahahahhaaaaa.
Če bi se takšne stvari lahko naredile,potem bi vsaka vlada imela ministrstvo za duhove,ki bi se ukvarjalo z šloganjem .
Zame je tisti,ki verjame v duhove en navaden tepček.

Kolikor so sedanja ministrstva ucinkovita, bi ministrstvo za sloganje najbrz ne bilo napacno.
Praznoverje je bilo in bo.

Poizkusi s fižolom!

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

Carski odgovor – kot vedno :))

Odgovor na objavo uporabnika
samara morgan, 27.12.2014 ob 21:21

Ali kdo ve kako priklicati duha? Prosim brez svaril naj tega ne poskusam, ker bom sama nosila posledice. A je ze ker vidu kdaj duha, al pa pozna kako zgodbo?

Ja sem

Ja sem ga videl

Pa ne tega počet no

Magična moč besed je neskončna. Besede niso energija, besede niso atomi. Iz besed sestavimo misel. Ponavljamo misel, “sem duh v duhovnem svetu med duhovi”.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close