Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Blokirana kartica

Blokirana kartica

Prejela sem sklep o izvršbi in se z upnikom dogovorila za plačilo dolga na obroke. Kako je sedaj stanje na banki? Pred dogovorom in pred pravnomočnostjo sem šla na bankomat in mi je vzel kartico, napisal, da je blokirana. A je sedaj urejena zadeva, ker sem se dogovorila z upnikom ali je pri banki še vedno blokirana kartica? Preko spletne banke je vse normalno, ni rezervacij sredstev ali kaj podobnega. Ali lahko dobim kartico nazaj ali kako je sedaj s tem ?
Hvala!

Zivjo. V ponedeljek se oglasi na maticni banki. Tam bos lahko vse uredila. Lep pozdrav.

Imam namen iti na banko, vendar bi prej rada vedela kaj lahko pričakujem. Če je imel kdo izkušnje, ali če kdo pozna postopke bi bila zelo vesela odgovora.

Sicer nimam neposrednih izkusenj, vendar malo zadeve vsaj s strani kartic, vseeno poznam. Kartica je nedvomno se blokirana, nazaj jo bos dobila na maticni banki (morda celo novo), ker jo lahko deblokira zgolj banka. Drzim pesti da se bo izslo dobro s cim manj tezavami. Lp

Hvala za tako prijazen odgovor in za prijazne besede… to rabim v teh trenutkih:)

Mislim, da dokler banka ne bo dobila od sodišča, da upnik umika izvršbo, ne bo nič. Koliko časa pa to traja, pa ne vem.

Mene pa zanima, kako je potem z rednim limitom, ko poplačaš zadevo in se ti račun sprosti. Ti ga ukinejo?
Pa ali lahko z blokiranim računom uporabljaš kartico do višine sredstev, ki so izvzeta iz izvršbe?

dokler ne plačaš do zadnjega centa in tudi stroškov izvršbe bo račun blokiran..,

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close