Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kaj v sušilca, da bo perilo dišalo

Kaj v sušilca, da bo perilo dišalo

Zanima me, kaj dajete- če sploh- v sušilce, da potem perilo lepo diši? Trenutno sušim odeje iz flisa, ki nikakor nočejo dišat. Kaj date noter…poleg tistih robčkov, ki se jih kupi…obstaja kaj bolj naravnega?

Imaš nos zamašen?

Če daješ lističe v sušilec, potem lepo perilo diši!

Ne, nisem prehlajena, hvala za skrb vseeno 🙂 Tudi nisem napisala, da dajem lističe noter- ne dajem jih, ker mi preveč umetno dišijo. Spraševala sem za alternativo, za kaj bolj naravnega.

Morda ti smrdi predal, kjer se nabira voda? Preveri, pa pridi povedat. 😉

Ko oči zaspijo Se angeli zbudijo (Jan P.)

Če je perilo oprano, itak diši.

Jaz ne dodajam ničesar. Trije itak uporabljamo vsak svoje parfume, ta mali pa dišav res ne pogreša.

Ne, nisem prehlajena, hvala za skrb vseeno 🙂 Tudi nisem napisala, da dajem lističe noter- ne dajem jih, ker mi preveč umetno dišijo. Spraševala sem za alternativo, za kaj bolj naravnega.[/quote]
Nič.

bukov les daj notri pa mal zapali

K perilu lahko daš sušit robček, na katerega kaneš malce eteričnega olja. Pač takega, ti ki lepo diši.
Samo ne pretiravaj – jaz sem enkrat dala zraven posteljnine robček nakapan z oljem31, pa je bilo premočno.

lp,

Perilu dodaj med pranjem mehčalec rumeni Duel…boš presenečena.

Gospa sprašuje za naravno alternativo. Kemije je kolikor hočeš in vsa ima približno isti vonj, sploh pa duel. Jaz bi dala par kapljic sivkinega olja in to je to.

Gospa sprašuje za naravno alternativo. Kemije je kolikor hočeš in vsa ima približno isti vonj, sploh pa duel. Jaz bi dala par kapljic sivkinega olja in to je to.[/quote]

Če daš perilo v sušilca, ni priporočljivo uporabljati mehčalca in tudi ni potrebe, saj je perilo iz sušilca mehko. Kapljica sivke, pa bo.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close