Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek se je kdo že znebil glivic na nohtu z laserjem?

se je kdo že znebil glivic na nohtu z laserjem?

Koliko to stane in kolikokrat je treba iti in kje ste bili?

Jaz sem se jih s 10 dnevno kuro z antimikotiki, ki mi jih je predpisala os. zdravnica. Za laser ne vem, za vse ostalo pa se je pri meni izkazalo za neučinkovito.

S tem nimam izkušenj, ti pa VSEKAKOR priporočam, da pred tem poskusiš z eteričnim oljem čajevca. Jaz sem imela glivice na nohtu, ki niso in niso šle stran pol leta. Potem pa mi je prijateljica – kozmetičarka svetovala čajevec in sem jih odpravila. Vsak dan sem parkrat na noht kanila kapljico olja in noht je preraščal, glivice pa z njim.

Sem hotela it na puljenje, a zahvala prijateljici imam brez tega po nekaj mesecih oljne terapije danes lep in zdrav noht!!

Meni in možu pa z oljem čajevca ni uspelo niti po enem letu. Je še kaka druga varianta? kaj pa ta leser?

Olje divjega origana.
Je najmočnejši naravni antibiotik in antiseptik, deluje tudi protivirusno, protiglivično ter antiparazitsko.
Preberi si na internetu kaj več.
Jemlji oralno po navodilih in z oljem se maži (1 kapljica v žlico baznega olja). Po treh tednih bi morala biti glivice odstranjene. Javi rezultate, če se boš odločila.

Odvisno, kako možno okužbo imaš. Moja je zelo močna, preizkusila sem pa vse, od olja čajevca, takih in drugačnih krem, pa do laserja. Pri laserju se je debelina nohta sicer stanjšala, nikakor pa zadeve nisem odpravila za vedno. Tri leta po laserju sem na istem, kot sem bila pred njim (pa res ves čas mažem, pa skrbim za nohte). Tako, da sem se po večletnem trudu oktobra končno odločila za zdravnika, ki mi je za en mesec in pol predpisal tablete (lamisil), ki jih bom še nekaj časa jemala, potem pa upam na končno zadovoljiv rezultat.

Meni so se letos glivice pojavile prvič – zadebeljen noht. Imela šest terapij za vsega skupaj 24 evrov in zadeva je sanirana.
Je pa tako majhen kraj v Posavju, da škoda, da ti pišem, kje sem bila. :))

Pa dobr, a lohka sam napises, kakśna terapija je bila, s cim? Mogoče s canesnailom? To se sicer kupi v lekarni in trenutno uporabljam , bomo videli. Gre za partedensko kuro, maześ, strgaš dol in naj tega ne bi bilo vec. Kako je to zgledalo primtebi, pa ze lahko poveš, da vemo, kam se obrnit. H kozmeticarki?

Pa dobr, a lohka sam napises, kakśna terapija je bila, s cim? Mogoče s canesnailom? To se sicer kupi v lekarni in trenutno uporabljam , bomo videli. Gre za partedensko kuro, maześ, strgaš dol in naj tega ne bi bilo vec. Kako je to zgledalo primtebi, pa ze lahko poveš, da vemo, kam se obrnit. H kozmeticarki?[/quote]

Aja, sem mislila, da je jasno, da govorimo o laserju. :)) Ja, kozmetični salon z gospo, ki obvlada tudi medicinski del nege nohtov, medicinsko pedikuro, otiščance, kurja očesa, vraščene nohte in vse, kar spada zraven. Ziher jih je več v Sloveniji.

Poskusi z mazilom Daktarin.

Pa dobr, a lohka sam napises, kakśna terapija je bila, s cim? Mogoče s canesnailom? To se sicer kupi v lekarni in trenutno uporabljam , bomo videli. Gre za partedensko kuro, maześ, strgaš dol in naj tega ne bi bilo vec. Kako je to zgledalo primtebi, pa ze lahko poveš, da vemo, kam se obrnit. H kozmeticarki?[/quote]

Canesnail uporabljas, dokler ne odstranis obolelega dela nohta, potem ne topi vec.
Sama sem si del odstranila tako (imela sem sicer napotnico za kirursko odstranitev), po odstanitvi mazanje s Canesporjem in pa 3x po teden Lamisil tablet (en teden jemljes, 3 tedne pavze, 3x se ponovi).

Lahko morda zaupate, kje je to?

Odgovor na objavo uporabnika
Tatjana240, 14.08.2021 ob 21:37

Lahko morda zaupate, kje je to?

https://www.google.si/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=&cad=rja&uact=8&ved=2ahUKEwj_gOeep7HyAhWSgP0HHVLCAFEQFnoECAQQAQ&url=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2FVitaMarinWellness%2F&usg=AOvVaw1cakvP66Ur2hMi9XIJm3Mn

Morda so mislili za ta salon v Posavju, nisem bila, sem pa slišala veliko pohval.

Olje origana 100% deluje.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close