samozadovoljevanje načini
Ojla!
Mene pa zanimajo načini s katerimi se samozaadovoljujete (punnce).
Ker bi rada preizkusila kakšne nove načine pa neveem kako (nimam domišljije hehe).Do zdaj sem si jo samo “drgnila“ sedaj pa nevem kaj bi še lahko poiskusila.Imate kakšne ideje punce?
Pa hvala vam za vse ideje,nasvete ki mi jih boste dale 🙂
Lp,Tea
Zakaj jaz verjamem, da je to res? :)))) V bistvu verjamem, da je lahko jezik od kuža kot neustavljiv in neutrudljiv stroj za lizanje in če je človek “inovativen” se vsega lahko spomni :)[/quote]
Jaz ne verjamem ravno 🙂
Zakaj pa mi nebi raje zaupal kaksnega nacina samozadovoljevanja Macek_Muri?Kar povej 😉
Lep večer!:-)
Zakaj jaz verjamem, da je to res? :)))) V bistvu verjamem, da je lahko jezik od kuža kot neustavljiv in neutrudljiv stroj za lizanje in če je človek “inovativen” se vsega lahko spomni :)[/quote]
Jaz ne verjamem ravno 🙂
Zakaj pa mi nebi raje zaupal kaksnega nacina samozadovoljevanja Macek_Muri?Kar povej 😉
Lep večer!:-)[/quote]
Nočem se preveč distancirati od tematike tukaj gor – namreč tema je kako se samozadovoljujejo ženske 😉
Jaz ne verjamem ravno 🙂
Lep večer!:-)[/quote]
Nočem se preveč distancirati od tematike tukaj gor – namreč tema je kako se samozadovoljujejo ženske ;)[/quote]
Morda me nisi prav razumel 😉
Mislila sem če bi mi raje zaupal kakšen način samozadovoljevanja za ženske seveda 🙂
Lahko vprašaš kakšno punco ali mi sam poveš kakšen način poznaš za ženske 🙂
Lep dan oz. Noč 🙂
radovednica, a ne bi raje poskusila da ti jaz z jezikom to delam, bi bilo bolje kot pa tvoji prsti! piši mi na ZS, če nisi preveč nerodna , znaš pisati na zasebno sporočilo?[/quote]
Pri 24 letih pa valda znam pisati zs 😉
Koliko si pa ti star?
Najprej mi napisi par nasvetov oz. nacinov samozadovoljevanja za zenske.Zmenjeno?
Nato ti pa morda pisem zs(seveda ce mi poves dobre nacine hehe :p )
Lahko noc 😉
Nočem se preveč distancirati od tematike tukaj gor – namreč tema je kako se samozadovoljujejo ženske ;)[/quote]
Mislila sem če bi mi raje zaupal kakšen način samozadovoljevanja za ženske seveda 🙂
Lep dan oz. Noč :-)[/quote]
piš na mackon14@gmail.com pa ti povem način za ženske 🙂
Lep dan oz. Noč :-)[/quote]
piš na mackon14@gmail.com pa ti povem način za ženske :)[/quote]
Povej mi najprej par načinov tukaj.potem ti mogoče pišem na mail.zmenjeno? 🙂
Živijo,
računam, da si v teh več kot treh letih že našla načine, ki ti (poleg očitnih prstkov) ustrezajo, pa vendarle. jaz punco rad vprašam, kako to počne, rad si to tudi ogledam.
Že omenjeni tuš. Po možnosti tak z več načini špricanja, pulziranjem vode … Lahko tudi snameš “slušalko” in usmeriš cel curek na svoj gumbek oziroma ga usmerjaš s prstom kot pri gumijasti cevi za zalivanje vrta. Prijetno zalivanje vrta / kopanje mucke ti želim :D.
Drnjenje ob prepognjeno odejo ali ob blazino. Nastaviš, zajahaš (kar leže na boku ali trebuhu), s hlačkami al brez, in se počasi pripelješ do slasti. Tako lepo jutranje početje.
Vibratorčki in vibratorji, vse do močnega masažnega strojčka.
Umetni penisi, nadomestki za pravo reč, lahko tudi improvizirani. Saj ste rade zapolnjene in tudi točko G rade zadanete, ampak ščegetavček je zakon, zato bo dildo pri večini najuspešnejši v kombinaciji s prstki, tušem …
Zdaj pa ti povej, kaj funkcionira zate.
Forum je zaprt za komentiranje.