Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek ženske a vam je partner mož rekel da ste debele

ženske a vam je partner mož rekel da ste debele

in da ste se spremenile ampak da mu je to vseeno všeč

Glede na to, da sem debela, bi mi težko rekel, da sem vitka.

ampak si mu vseeno všeč

Tudi meni pove, da sem mu všeč (pa sem kar predimenzionirana).

Men je rekel, da sem se zredila. Pa sem ga hotla nabit. Ker njegova bivša pa res ni bla nek presežek lepote, pa tud suha ne. Prej sem se veliko s športom ukvarjala, pa se mojemu nekako ni dalo in sem se zredila, pa ne velik. On je ful suh, sam povprečne postave, niti ne utrjen in to, mi to ni niti pomembno.

Zdaj itak kar nekaj hujšam, nehote… Mogoče bi lahk ene tri kile, pa bi bilo idealno, več pa nočem. Rada imam, da imam še vedno rit in prsi, celulita pa tako nimam, trebuha tud ne, ker imam srečo z genetiko in tudi če imam kako kilo preveč, se mi to nekako ne pozna toliko. Da bi pa to zaradi moških… ko itak se ti nalimajo kreteni, pa ne hvala…

Pri enih ženskah imam občutek, da imajo rade, da jim partner laže.
Če sem debela, sem debela. Kaj naj mi laže in mi reče, da nisem debela?
Zredila sem se kot pujsa, kaj naj mi laže in reče, da ni opazil, da sem se zredila?
Naj pošteno pove.

Meni tega ni rekel niti bivši mož, niti zdajšni partner. Je pa res, da nihče ni imel razloga. Po obeh porodih sem shujšala nazaj in imam že ves čas konstantne kg.

Moj mi ni rekel, vem pa da prej pogleda kako z kilo več, kot manj.
Ko mu potarnam,’joj sem se zredila’..reče on…’a ki lepo’…

Zakaj ti mora pa to povedati in poudarjati, če to že veš?

Moj mož mi vedno pove tako kot je. To pri njem zelo cenim. Ni pa nikoli grob ali namenoma zloben.
Sama vem, da nimam manekenske postave, tako da, ker ima delujoče oči, ne pričakujem, da mi govoril, da sem suhcena. Glede na to, da sem podobne postave že odkar sva skupaj, sklepam, da to ni dealbreaker …

Zakaj ti mora pa to povedati in poudarjati, če to že veš?[/quote]

Mogoče zato, ker ni hinavec ali pa mogoče zato, ker ne maram lažnivcev, ki se cedijo in nakladajo, da pa nisem debela in tako naprej.
Vem, tipična ženska vpraša partnerja, če je debela in če on po pravici pove, da je res debela, bo doživela izpad besa. Partner bi moral namreč lagati in se ji cediti, da ni debela.

Seveda. Pač rečeš; ti si se zredil/a.

In še to, če se zrediš zaradi hrane in nič gibanja torej sam veš kam drviš in ti potem nekdo reče, da si se zredil nimaš biti kaj užaljen. Če pa vas tako p.r.e.k.l.e.t.o. boli, če vam nekdo nekaj reče pa tega ne delajte. Torej se ne bašite s hrano in da se nič ne morete gibati. ( otroci, družina niso nikakršen izgovor oziroma so najbolj beden od vseh ).

Do te faze pa večina žensk težko pride, da bi si priznale to :).
Seveda pa s tem ne mislim, da te partner zmerja, da si debeluharca ali kaj takega. Če pa lepo, korektno pove, da si se zredila, da imaš prevč kg pa je to čista resnica- pri meni.

Kje si pa upa. 🙂 In tudi jaz njemu nisem rekla, da je plešast. V hiši smo dobro preskrbljeni z ogledali in obadva imava bolj ali manj delujoč par oči. Nobene potrebe, da bi drug drugemu govorila resnice o telesih. Kaj je sploh point takšnih pripomb? Informacija že ne, saj ženska menda sama opazi, da se je zredila?

Meni stalno govori.
Pa sem shujšala zdajle 10 kg in imam kar dobro postavco, ni niti omenil, ne vem, če je opazil.
Še malo bom shujšala, pa ne zaradi njega, dol mi visi, ampak se počutim fenomenalno, in ja, moški me precej pogledujejo :-)))
Moj še vedno omenja, da sem debela. Fora je pa to, da je sam precej bolj debel. Ja, saj vem, sem se že odločila, da moram po dolgih letih počasi zaključit z njim, ker njegovo obnašanje je za kozlat in se še poslabšuje.

Sem dokaj normalne postave, tu pa tam vržem kakšno kilo gor, nato spet dol, ampak odkar me pozna sem s kilažo tam-tam, dobro mogoče sem bila pred nosečnostimi malo presuha, potem je kakšna kila ostala (ta me je komaj malo spravila k sebi, da nisem bila upadla kot prej). Vedno nekje v konfekciji 38, brez večjih sprememb v plus in minus.

Če bi se zredila in bi to bilo prekomerno opazno, bi mu bila hvaležna, če bi mi povedal brez ovinkarjenja. Ker ga poznam in ker je v samem bistvu gentleman (ki mi po 15 letih še vedno odpira vrata – tudi vrata avta, ki z mano še vedno govori spoštljivo in prijazno, ker je na splošno tak do vseh in odpira vrata tudi sodelavkam, mami, tašči, sosedi etc) mi tega ne bi navrgel na tak način, da bi me sesulo s stola.

On je suh, ne prime se ga nobena hrana. Če bi se zredil prekomerno, dobil večji trebuh, se zanemaril, bi mu to povedala tudi jaz njemu, ker mi debeli moški pač niso všeč. Verjetno oz. sigurno bi ga ljubila enako, kot ga sedaj, vprašanje pa, če bi mi bil telesno še privlačen.

KVA?? to je najbolj zahrbtno vpršanje. tak odovumno. na kerto moški itak ne more prav odogvorit. to je past!! a se mse zredila, se debela? če reče ja, ker se je, bo rekla, prasec.
čepa reče da ni opazil pa bo rekal da je lažnicev!!! ha ha ha babe ste užas!!!
nehite žret pa bo.

Zakaj ti mora pa to povedati in poudarjati, če to že veš?[/quote]

Mogoče zato, ker ni hinavec ali pa mogoče zato, ker ne maram lažnivcev, ki se cedijo in nakladajo, da pa nisem debela in tako naprej.
Vem, tipična ženska vpraša partnerja, če je debela in če on po pravici pove, da je res debela, bo doživela izpad besa. Partner bi moral namreč lagati in se ji cediti, da ni debela.[/quote]

Kako lažnivec? A ga sprašuješ in mu najedaš ali si debela ali kaj? Zakaj se je treba o tem sploh pogovarjati?
Ali ga kdaj postaviš tudi vprašanje ali te vidi veselo, žalostno, depresivno?

Vem, tipična ženska vpraša partnerja, če je debela in če on po pravici pove, da je res debela, bo doživela izpad besa. Partner bi moral namreč lagati in se ji cediti, da ni debela.[/quote]

Kako lažnivec? A ga sprašuješ in mu najedaš ali si debela ali kaj? Zakaj se je treba o tem sploh pogovarjati?
Ali ga kdaj postaviš tudi vprašanje ali te vidi veselo, žalostno, depresivno?[/quote]

Seveda se pogovarjava. A ni to normalno?
Ne vem zakaj imate druge partnerrje, ampak ja midva se pogovarjava. Pa seveda ne maram lažnivcev. Tule gor ste čisto zgrožene, a ne, če vam pove resnico :).

a pogovarjate se al kaj? nezaslišano!!! o čem te? hahahahahahaha

Zgodilo se je parkrat da sem povedal naglas partnerici da je debela in da je zadni čas da kaj naredi na tem. To nikoli ni priletelo z mojih ust kar tako neupravičeno ampak recimo, ko sem pomival tla, kuhal, sesal, pomival posodo, likal zlagal cote cel faking dan ona pa je ležala na kauču pred tv in prekladala svoj špeh z ene strani na drugo. Pa ne nima malo preveč kilogramov ampak ima ene 140kg na 165cm višine in še vedno cele dneve lenari. Zadnje čase razmišljam samo, da jo zapustim, ker mi preseda da je vse na meni tako bom vsaj kuhal pospravlal likal samo svoje stvari in ne še njene. Ob takih trenutkih popizdim in ja povem tudi da je debela pa da je najbolj len človek kaj jih poznam. V tej zvezi vsaj bolj razumem ženske, ki jim ni do sexa, ker so za vse same, ker večinoma tip gnije pred tv. Saj mi niti vstane več ne na njo prekladanje na kauču ni sexy niti malo ?Nevem kaj je z temi mladimi puncami to nežna delat več nič razen gledat tv. Biuša 23let ni delala nič bila pa je vsaj sexy, da me je privlačila v postelji, sedanja 23let ne dela nič ampak z cca 70kg preveč tudi želje v postelji nimam da bi si jo privoščil se pravi iskreno ima zelo malo kvalitet kot partnerica

Odgovor na objavo uporabnika
Povem naglas, 30.08.2021 ob 17:13

Zgodilo se je parkrat da sem povedal naglas partnerici da je debela in da je zadni čas da kaj naredi na tem. To nikoli ni priletelo z mojih ust kar tako neupravičeno ampak recimo, ko sem pomival tla, kuhal, sesal, pomival posodo, likal zlagal cote cel faking dan ona pa je ležala na kauču pred tv in prekladala svoj špeh z ene strani na drugo. Pa ne nima malo preveč kilogramov ampak ima ene 140kg na 165cm višine in še vedno cele dneve lenari. Zadnje čase razmišljam samo, da jo zapustim, ker mi preseda da je vse na meni tako bom vsaj kuhal pospravlal likal samo svoje stvari in ne še njene. Ob takih trenutkih popizdim in ja povem tudi da je debela pa da je najbolj len človek kaj jih poznam. V tej zvezi vsaj bolj razumem ženske, ki jim ni do sexa, ker so za vse same, ker večinoma tip gnije pred tv. Saj mi niti vstane več ne na njo prekladanje na kauču ni sexy niti malo ?Nevem kaj je z temi mladimi puncami to nežna delat več nič razen gledat tv. Biuša 23let ni delala nič bila pa je vsaj sexy, da me je privlačila v postelji, sedanja 23let ne dela nič ampak z cca 70kg preveč tudi želje v postelji nimam da bi si jo privoščil se pravi iskreno ima zelo malo kvalitet kot partnerica

Uff, pa to je prevec kg.?

Pa kaj delas pol s tako ki ne da nic v odnos, ni nic od nje? ?

Tudi sam se to sprašujem. Najbrž zato, ker na začetku ni bilo tako se je znala kar precej potrudit pa tudi kg ni imela toliko. Imela je preveč kilogramov ni pa bila tako neprivlačno debela kot sedaj. Lenoba je rasla skupaj z težo in zdaj jo nažalost vidim le še kot kup špeha pred tv. Če kaj omenim je jeza, žalost ono nočem te zgubit rečem naredi nekaj na tem pa me neboš, je potem kakšen teden bolje pol pa spet vse isto. Najbrž sem z njo samo za to ker je kot osebnost taka topla, prijazna ampak občutek imam, da me ne razume kako je meni ko se pojavima kje v javnosti ona z 140kg in jaz z 70kg ne razume da mi ni prijetno vedno povdarja, da če bi jo imel rad bi jo imel tako kot je ampak to je že too much. Živima skupaj stroške nekako imama razdeljene tako, da ima ona dosti manj jaz imam najemnino in vse ostale položnice od obeh ona pa hrano za nakupit za celi mesec tudi tu se zatakne, kupi 6 kornetov kaki priboljšek tisti dan mi slučajno čas ne dopušča ali pa mi ni za jest junk food drugi dan ne ostane več nič, ko sem v službi dobesedno požre vse kar je kao kupila za oba. Na tvoje vprašanje zakaj sem še z njo ti ne znam odgovorit še kar čakam, da se spravi k sebi, ker mi v začetku najinega razmerja ni manjkalo prav nič znala se je potrudit kljub že takratnim par kilam preveč. Res pa je da prav dolgo pa tega več ne mislim trpet.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close