konopljina smola
Pozdravljeni.
Zanima me, ali kdo ve kje bi se dobilo konopljino smolo. Ker je moj oče hudo bolan (možganski rak) , bi poskusili s tem ker je zelo učinkovito. Bil je operiran, čaka na obsevanje in kemoterapijo. Lahko se mu povrne v štirih mesecih. Zelo nas skrbi.
Ali ima kdo kakšne izkušnje? Kje dobiti to smolo, vsebovati mora thc, ker prav ta ubija rakave celice.
Lepo se vam zahvaljujem
V letu 2011 ter letu 2013 sem dosegla remisijo obejestranskega raka dojk in rodil….veliko operacij,30 obsevanj ter 18 ciklusov kemoterapije in sem si ves čas pomagala s konopljo tudi v obliki smole…vsekakor samo preko Jaka Bitenca,kateri je trenutno v tujini….naslednji teden je v kranju predavanje o konoplji,kjer znate dobit res konkretne in koristne informacije….lahko mi pustite kontakt in vam iz prve roke povem kar vem .
lp
Lahko prosim kaj več Info na kajcibajci@gmail.com.
Hvala.
A ti misliš, da bo kdorkoli dal tukaj podatek kje se dobi hašiševo olje ali konopljina olje/smola, ki jo iščete, da so te zadeve prepovedane in kaznive se vam niti sanja ne ali ste zgolj naivni v tem iskanju, ker vsebujejo thc je vzgoja in predelava prepovedana in po zakonu kazniva, bo treba ubrat druge korake za pridobitev teh zadev.
Avtor,konopljina smola zelo pomaga proti bolecinah, proti raku pa zal ne. Marsikdo bogat in slaven bi si lahko privoscil tono smole pa so kljub temu umrli. Zakaj le, ce pa so lahko uzivali smolo noc in dan?
Smola pomaga dvema vrstama ljudi: bolniku za lajsanje bolecine in preprodajalcem za sirjenje dogme o ozdravljenju raka. Zelim si da bi bilo drugace, ampak vse kar konoplja naredi je zalost ko vidis ze naprej propadati cloveka, le da ga manj boli.
Naj ti pa to ne vzame upanja,nekateri premagajo raka, s pomocjo konoplje ali brez.
Naslednjič pusti kakšen svoj email naslov, da te lahko kdo kontaktira če hoče.
Svoj začasni mail si lahko registriraš tule: http://www.mail.com (zgoraj desno imaš opcijo registracije)
Kot drugo ti pa odsvetujem Jako Bitenca… ljudje imajo menda slabe izkušnje z njim… vsaj tako pravijo po forumih
Poglej si tale video in mogoče kontaktiraj koga od ljudi na posnetku?
https://youtu.be/PtPeAk-uiIQ
Obstajajo tudi facebook skupine in tam povprašaj za nasvet.
https://www.facebook.com/europa.donna.slovenija/
kar pogumno….
Saj nihče ne pravi, da konopljina smola zdravi raka. Velik del ozdravljenja je v glavi – s pozitivnim mišljenjem je že marsikdo raka premagal. In če k temu pripomore thc, je cilj dosežen. Lažje je misliti pozitivno, če nas nič ne boli. Drugače je pa k zdravljenju treba pristopiti celostno, torej zdraviti telo, ter hkrati duha. Še najbolj se je obnesla pri ljudeh kombinacija konvencionalnega zdravljenja skupaj z različnimi alternativnimi metodami. Za katero od slednjih se odločiti, je pa odvisno od osebnostnih lastnosti, prepričanj, odprtosti duha in nenazadnje (žal) tudi debeline denarnice.
Prosim, če lahko kdo pove naslov tistega, ki ima res dobro, pravo konopljino smolo – za zdravje.
Pišite mi na
marbasket@siol.net
Hvala in LP
Konopljina smola , priporocila za Hempiko in Naravni.si, za druge ne vem :
Hempika, 5 ml konopljine smole :
http://hempika.si/trgovina/konopljina-smola/cbd-smola-1500mg/
in Naravni , 12 ml konopljine smole, s certifikatom kakovosti Avstrije :
Pozdravljeni,
imate prav, res ubija rakave celice, prava konopljina smola, narejena iz vrhuske indijske konoplje, sorta super skunk, uporabljajo jo že mnogi. Mnogi tudi preboleli raka (prostata in dojke). Uporablja se na več načinov, lahko se poje, naprimer z kruhom, predvsem zaradi močnega okusa, (delovanje po 1,5 ure), ali pa se namaže na dlesni ali jezik za takojšnje delovanje.
V kolikor jo potrebujete, sporočite
lep pozdrav,
smola industrijske konoplje/CBD enako pomaga. Trenutno pomagamo naši psički, ki ima raka in bi že morala biti v pasjih nebesih. Glede na to, da je že kar v starosti, je njenim letom primero v dobri formi, kjub bolezni, zavira rast tumorjev.
Osebno menim, da bi smolo indijke uživali le ljudje, ki so dejansko že proti koncu. Veliko študij je na THC, premalo na CBD. Tudi industrijska vsebuje THC, vendar le do 0,2{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}.
Forum je zaprt za komentiranje.