Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Bojim se, da bo moj mož moral v zapor :-(

Bojim se, da bo moj mož moral v zapor :-(

Tako grozen občutek je, kadarkoli pozvoni, se bojim, da je prišla policija, tudi če zvoni telefon, se zdrznem, saj vem, da policija ponavadi ne pokliče po telefonu in se ne najavi, preden bo prišla, ampak nikoli ne vem, ali nam prisluškujejo… Ta strah me razjeda… Ne spim več normalno, za mene je vedno polna luna, še ko sem imela dvojčka in prve mesece nisem skoraj nič spala, ker je vedno vsaj eden od njiju hotel ponoči jesti, še takrat sem bila bolj naspana… Pa sem bila pri zdravnici in ji lepo poskušala razložiti, seveda ji nisem mogla povedati, da ves moj strah izvira iz moževih kriminalnih dejavnosti, sem si zmisilila, da me je tako zelo strah pajkov in striglic, pa mi je predpisala Xanax, ampak meni nič ne pomaga, razlika je samo v tem, da se zdaj, kadar trepetam od strahu, zraven še režim – kot kakšna hijena… Ne vem več, kolikokrat sem ga moledovala, prosila, prosjačila, naj vendarle neha, da nas bo vse uničil, sebe spravil v zapor, mi ostali pa bomo obubožali, naj si najde kaj drugega, naj za boga milega pusti torrente na miru in neha ilegalno downloadati vse po vrsti, musko, filme, še celo knjige, čeprav sploh ne bere drugega kot športne novice, pa namesto da bi me poslušal, je zdaj začel še uploadati, kar je še hujše kaznivo dejanje, zdaj hodi v knjižnice, kar ni počel nikoli v življenju, si tam sposoja DVDje in CDje in jih daje gor na partis, na piratebay, da ga ni sram! Zadnjič me je soseda zaskrbljeno vprašala, “sem videla tvojega zadnjič v knjižnici”, je rekla, “je kaj bolan mogoče, ker moj je bil ravno tak, da ni nikoli bral, šele ko je fasal raka na pljučih, si je začel sposojati razne newageovske in zeliščarske knjige v knjižnici, ima še kaj možnosti ali bo kmalu krepnil?” Ima še katera takega torrentmanijaka, se da še kaj storiti ali pa je to pač to in čao miki? Naj ga pozabim in si začnem iskat drugega? Naj ga kar jaz sama prijavim policiji, da bo potem končno mir? Ga bo mogoče zapor izučil in se bo iz njega vrnil spet tak nedolžen ljubek fant, kot je bil v gimnaziji, ko sva se spoznala? Pomagajte mi prosim! Na smrt vamn bom hvaležna za vaše odgovore! V zameno vam lahko napišem naš jedilnik za ta teden – če vam manjka idej, meni jih ne zmanjka nikoli!

Oh, nič se bat!

Tudi če gre v arest, ga boš lahko obiskovala 5 x na teden. Čez 14 dni bo imel vikende frej.
Čez teden bo hodil v službo – ves denar ti ostane. On itak nič ne potrebuje v arestu – nimaš nobenih stroškov in ljubi mir doma.

Še vesela boš! Da si pa danes v arestu pa sploh ni nobena sramota – pomagali ti bodo vsi sosedje, žlahta, prijatelji, sodelavci….

Vse je za nekaj dobro. Mogoče je možu namenjena top politična kariera? 🙂

Ne bo sel v zapor, ne skrbi. Ce bi zaradi torrentov dajali ljudi v zapor, bi bilo zaprte 75{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} slovencev.

Sicer pa downloadanje za osebno rabo ni kaznivo dejanje niti. Mislim da celo prekrsek ni, ampak tu nisem tako prepricana.

Pa saj v arestu sploh ni tako švoh. Je na trenutke dolgočasno, ampak tako je tudi drugače kdaj v življenju. Slovenski zapori niso tako obupni kot tiste ječe v ameriški diktaturi. Se da normalno preživet.

Sem mislila kaj hudega je ta človek zagrešil,pol pa vidim…torrenti.Hahaha sorry sem se začela smejat. Pa ne sekiraj se,pa to ja(skor) vsi počnejo.Bi bila na tvojem mestu raje tiho,da ga ne boš sama izdala. 😛

In kaj bo drugače, če bo šel v zapor?

Dostop do interneta ima tudi tam, menda še hitrejši kot doma.
Vsaj kuhat, prat in likat ti ne bo treba. Z otroci se bo isto ukvarjal, kot sedaj – nekajkrat na teden po par minut.

Ti pa kar veselo v pojstlo in se naspi.

hahaha…. provakacija 🙂

Žal, prestopil je na temno stran interneta, redko kdo se iz tega izvleče..

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

če tudi je provokacija je od poslovne partnerke sin tak po cele dneve doma in vleče dol muziko filme prodaja te stvari…..živi v svojem svetu…in te fore pozitivizem pa newage se ljudem itak po določenem času zmeša..ker gredo iz ene skrajnosti v drugo..malo si preberite strokovno literaturo in tam je točno povedano, da naj ljudje, če že berejo te knjige vsaj hodijo zraven še k psihologu..naj ne delajo na svojo roko, ker pride udarec nazaj še hujši kot pa pred branjem teh knjig……..

Priporočam, da greš nazaj k svoji zdravnici, ker glede na napisano, imajo zdravila izredno močan stranski učinek na tvojo razsodnost in razmišljanje. 🙂

jupi … eden manj, ki bi babe po netu in v živo preganjal ☺

Na volitvah obkroži piratsko stranko. Če oni pridejo na oblast, bodo poskrbeli, da se tvojemu možu ne bo nič zgodilo.

Ima še katera takega torrentmanijaka? JA
se da še kaj storiti? NE
ali pa je to pač to in čao miki? TO JE TO IN ČAO MIKI
Naj ga pozabim? NE
si začnem iskat drugega? TAKOJ
Naj ga kar jaz sama prijavim policiji, da bo potem končno mir? DA
Ga bo mogoče zapor izučil in se bo iz njega vrnil spet tak nedolžen ljubek fant, kot je bil v gimnaziji, ko sva se spoznala? NE

Prosim za jedilnik za drugi teden 🙂

Ej ko sem to brala, sem mislila, da mamila prodaja ali ljudi pretepa, potem pa torrenti:)) Ti si pa tudi hecna! Kar taka ostani in še kaj zabavnega napiši! V zaporu pa danes vsi lahko pristanemo za brezveze in celo v norišnici, ampak je iz nje težje priti kot it zapora, zapomni si to, zato takoj nehaj jest tablete za živce, da se ti ne poslabša in se ne sekiraj več za malenkosti:)

Dej ti vseeno napiš jedilnik za drug teden. Bo mogel bit hud, ker vidim, da si polna idej. Ne bom presenečen, če se bo za hrano iz jedilnka zapravil drobiž, jedlo se bo pa tako, da nam bodo še kralji zavidali.

Ne sekiraj se zanj

[NE VEM ZAKAJ NI ON V ZAPORU, TI PA NA PSIHIATRIJI IN NE TABLETE XANAX.
ALI PA OBA V ZAPOR SAJ ZAGOVARJAŠ KRIMINALCA.
IN KO VSE SKUPAJ PREBERE SE MI LE ZDI. DA SE TU NEKA KOZA ZAFRKAVA

Fak, ka ma Slovenija zabite ženske.

Bi rabila par filmov in nanizank, daš njegov kontakt?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close