mali princ
Zelo lepe sobe ampak veliko predrage. Mi smo dali sobo naredit k tišlarju in je naredil popolnoma enako, kot sem si jaz zamislila. V katalogu Malega princa sem si izbrala kose pohištva in soba je bila narejena točno tako, le da je bilo za 100.000 Sit bolj poceni in tako je sobica prišla namesto 330.000 sit, le 230.000 Sit. Tudi barve so iste, še celo večjo izbiro smo imeli. Pa še mere si lahko izbiraš, kakšen cm več ali manj, kar je lahko pri kakšni manjši sobici zelo pomembno. Pri originalnem Malem princu pa to ni mogoče, če pa slučajno je, pa ti kar mastno zaračunajo.
LP
Star je 4 leta, dobil jo je lani za 3. roj. dan 🙂 Ima živo rdečo-živo modro-živo rumeno kombinacijo. Ful veselo! če želiš, ti lahko pošljem kako fotko. Za natančno ceno moram pa mami vprašat, ker mu jo je ona kupila – mislim, da nekaj žez 300.000 (koliko, pa ne vem): ima pa dvignjeno posteljo (spodaj predali, omarica, police), visoko omaro (široko za obešat, dvojna vrata), visoko omaro poševno s policami, nižjo omaro (mislim da 120 cm) z dvema predaloma in policami, veliko pisalno mizo in tri stenske poličke.
Jasna
Katarinica, saj je res praktično zaradi predalov (ne vem, kje bi sicer imeli vse tiste stvari), a meni vseeno ni preveč všeč, ker se ne moreš kar tako na hitrico malo uležt na posteljo (npr. zvečer k otroku), pa praktično bi bilo, da bi se lahko usedel na rob postelje, zdaj ko sem noseča, mož daje gor rjuho :-)) Kaj pa vem … jaz bi zdaj raje klasično.
J.
Forum je zaprt za komentiranje.