Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek notranja vrata!

notranja vrata!

Lje imajo poceni in lepa notranja vrata s podboji?

predirkala vse trgovine, najugodnejši je Merkur

nikjer.

Kolk je pa cena? Hvala!

okrog 100 eur za ena vrata s podbojem vred

V Merkurju?To grem takoj jutri gledat! Hvala!

Pomembna je tudi cena montaže.

Ko sem jaz nabavljala, so bile takisto v Merkurju najnižje cene, vendar ne, če si moral plačati tudi montažo. Pa tudi podboje ti mora priti nekdo izmerit, drugače jih je težko montirati. Na koncu je bil seštevek zaradi nižjega DDV daleč ugodnejši pri klasičnem proizvajalcu, s tem da sem vzela še kljuke prav tako po nižjem DDV in so bile torej cenejše kot v trgovini.
Da o izbiri sploh ne govorim.
Daj povpraševanje na več koncev, in to z montažo.

boš montirala vrata v novogradnjo ali misliš zamenjati stara vrata z novimi?

Jih delam un vam povem, da pod 350€ ni kvalitetnih vrat.

Jih delam in vam povem, da pod 350€ ni kvalitetnih vrat.

Kaj so zate kvalitetna vrata??

Imam dvoje vrat bele barve, nove, a brez podbojev. So bile zamenjane v stanovanju, ki smo ga kupili, a smo notranje stene prestavili in jih ne potrebujemo. Ugodno prodam.

http://www.tetim.si/notranja-vrata/ican-starle/s101-bela

Mi smo jih naročili pri Lesni Tip. Pošlji povpraševanje, pa ti bodo približno povedali koliko stane.
http://www.lesna-vrata.si/
Smo bili tudi v Lip Bled salonu, pa smo bili čisto razočarani – glede na ceno je bila to slaba kvaliteta.

Mene pa zanima kako je z montažo vrat in odpravo pomankljivosti.

Ali je kitanje rež med vrati in steno delo in strošek monterja? V dokumentaciji (splošni pogoji, račin) nič ne piše.
Kaj pa beljenje, kot posledica kitanja? Kako je s tem, kakšne so vaše izkušnje?

Prosim za mnejje kupcev in monterjev, oz. prodajalcev, mizarjev.
Hvala

Kitanje rež navadno ni v montaži (čeprav bi moralo biti), ravno tako tudi ne beljenje. Itak je danes najpogostejši način suha montaža s purpenom.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close