Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek kakšni ljudje vam grejo na živce

kakšni ljudje vam grejo na živce

Večkrast koga slišim, kako mu gre kaka oseba na živce? kaj pa vam, kakšne lastnosti mora imeti človek, da rečete ta mi pa gre na žice in kdo so te osebe?

meni gredo na živce vsi,ki niso dosledni.

Čedalje več ljudi mi gre na živce in to predvsem zaradi enega dejstva: Vsi nekaj pričakujejo od mene. Vsi imajo neka pričakovanja in ko rečem NE zaradi tehtnih razlogov, še držijo povešene nosove. Skratka na K mi gre čedalje več ljudi.

Meni gredo na živce narcisoidne osebe in zavistneži. Neverjetno je, kaj je vse sposobna narediti zavistna oseba.

Tisti ki preveč in nenehno govorijo. Obkrožajo me sami taki, tudi družinski člani in resnično me velikokrat glava boli od tega.

Meni gredo na jetra hinavci, lenuhi in hipohondri.

Imam eno znanko, ki res veliko govori. Ko sem jo enkrat za hec vprašala, zakaj toliko govori, je rekla, da je na TV slilšala, da ženske dnevno izgovorijo 7000 besed in da pač lovi statistiko. :))

Na živce mi gredo ljudje, ki se delajo neumne pa to niso. Ali pa ljudje, ki so slabe volje in potem pričakujejo, da bodo tudi vsi okoli njih slabe volje. Pa nevzgojeni otroci mi gredo na živce. Pa ljudje, ki jih rečeš ne oziroma jim poveš kaj, kar jim ni všeč in potem zasuknejo nos. Pa.. jooj, bogi moji živci, veliko ljudi mi pleza po njih 🙂 🙂

mi gredo večni nergači, ki so pojedli vso pamet sveta in o vsem vedo vse.

taki, ki po forumih sprašujejo, kdo mi gre na živce :)))

da nima vsak človek dobre in slabe lastnosti in se trudim, da bi v njih videla v glavnem dobre lastnosti. A kljub tem izhodiščem ene sodelavke ne prenašam. Preprosto ji rečem samo dobro jutro in nasvidenje, ko grem iz službe in to je vse. In veste kakšna je? Vse na tam svetu jo moti, vsi so neumni, vsa ravnanja drugih so glupa, fauš je vsakemu, vseeeee od izobrazbe, boljše plače, boljšega izgleda, boljšega moža, pridnih otrok, skratka sovraži vse okoli sebe. Ne prenaša svoje mame in očeta, kaj šele brata. Sovraži vse okoli sebe, ne zaveda pa se, da v bistvu sovraži, najbolj samo sebe. Je pravi hipohonder ima vse bolezni tega sveta, v bistvu pa je bolna v glavi. Pa ne mislim organsko. Ja takšnih ljudi se izogibam, kot hudič križa.

V službi mi gredo na živce južnaki. V Sloveniji živijo 10, 20, 30 in več let, ama slovensko ne bo spregovoril/a/.

Taktika, da ko mi kaj reče, ga butasto gledam in le skomignem z rameni, češ, da ne razumem. Da ti vidiš reakcijo… . Ampak sem dokaj uspešna;)

Na splošno mi gredo na živce ljudje, kateri najraje pometajo pred tujim pragom.

Noben mi ne gre zares na živce… Imam pa najmanj spoštovanja do bleferjev. In do ljudi, ki poznajo samo pravice. Pravzaprav ne prenašam samo parazitov.

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

Naduvancev. In takih, ki (pre)veliko govorijo.

Ena piše zgoraj, da se trudi v vsakem človeku videti kaj dobrega. Enako sem nekoč jaz. Zadnje čase pa preprosto ne zmorem več iskati dobrih plati ljudi, ki mi iz osebnih koristi serjejo po glavi. Naj serjejo po svoji glavi in začnejo spoštovati ljudi okrog sebe!!!

Enako. Pa tistih, ki se šlepajo na račun drugih in pobirajo smetano in se jim zdi kar samoumevno, da jim gre “dobro”

Babja kljuseta, ki zaradi sranja po glavi in pametovanja prodajalcem naredijo vrsto čez celo štacuno.

Hahahahaha, a si bila pri nas včeraj? Kapo dol gospodu, ki ji je povedal nekaj krepkih:)))))

Ne, je bilo danes 🙂

Kaj češ, včasih se višjim silam prav zahvalim za ljudi okrog mene, ker če pogledam kaj vse tlači zemljo, sem imela veliko srečo, da jih srečujem le službeno:)))

– zagrenjeni negativisticno naravnani tezaki, ki so sposobni vsako temo zaciniti s pikrimi, cinicnimi pripombami (po moznosti politicno obarvanimi)

– neumni ljudje na splosno, ceprav tukaj se vedno opozorim, da niso sami krivi za manjo zdrave pameti 🙂 ampak joj, vcasih je res mucno biti v njihovi druzbi

– egoisti, hinavci, tisti, ki so sladki do tebe le ko si jim koristen, drugace te ne povohajo

– ljudje z vecvrednostnim kompleksom, bodisi na podlagi izgleda, polozaja, prepricanj ali cesarkoli drugega…

Kaj češ, včasih se višjim silam prav zahvalim za ljudi okrog mene, ker če pogledam kaj vse tlači zemljo, sem imela veliko srečo, da jih srečujem le službeno:)))[/quote]

Ti popolnoma verjamem, res.

Aja, naslednja kategorija so tisti, ki z očmi padejo v tvoj dekolte :p
In začuda, ja, kakšen tip pogleda, sploh ni moteče. ampak ko dnevno srečuješ babe, kinapol padejo not, je pa mal čudno.
Zadnjič me je ena celo vprašala, kje sem jih naredila. je bla čist paf, ko sem ji rekla, da so naravne in da mi gre na k, da vsak dan bulji vame :p

Pa veš kakšno gimnastiko zganjajo nekatere, ko jih nočeš opazit:-))

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

Na živce mi gredo egoisti, lažnjivci, opravljalke, hipohondri, izkoriščevalci. Tisti, ki znajo en list več kot knjiga. Tisti, ki me hočejo komandirat. Tisti, ki mislijo, da se svet vrti okrog njih. Tisti, ki pridejo zadnji in hočejo bit prvi na vrsti. Nesramni ljudje, ki me besedno napadajo.

Ljudje, ki komaj čakajo, da bodo našli kakšno napako na kupljenem izdelku in imajo trgovke za strelovod, da skozi njih spustijo ves svoj strup, ki ga premorejo. Kaj je boga trgovka kriva, saj ni ona izdelka naredila, ona ga samo prodaja. Da ne bo pomote, nisem trgovka.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close