Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Govor za 60. roj dan

Govor za 60. roj dan

Pozdrav,

nujno bi rabila vašo pomoč. Moj oče praznuje 60. roj dan in bi mu rada nekaj prebrala, nekaj lepih besed, pa ne vem kako naj začnem. Ali ima kdo, ki je imel očeta, ki je praznoval 60. let, kakšen govor al karkoli, ki bi mi pomagalo, prosim za pomoč?
Hvala vsem, ki mi boste pomagali!!!!

…za 90. let kar dve pesmi Toneta Kuntnerja o toplem domu in starih časih. (ne vem naslova pesmi..)

A to najdem na spletu, al obstaja knjiga?

Ta osebica, ki ima to skupino na fb, piše lepe misli, pesmi, besedila.
Kontaktiraj

https://sl-si.facebook.com/pages/ULICA-LEPIH-MISLI/1470373596522905

Ne veš kaj bi rekla očetu? In nujno mora bit nek obrabljen vic ali pesem. Povejte to kar čutite!

..knjiga.Katera, ne vem…

govor za 60

Kmalu bom praznovala okroglo, 60-letnico.
In se že vnaprej bojim, kakšne odlomke iz pesmi in prekopiranih govorov bom morda morala poslušati.
Torej, mene bi razveselil kratek humoren povzetek dogodkov iz mojega družinskega življenja. Recimo, kako sem v dobri veri vzgajala otroke tudi s kakšno kaznijo in kaj so oni ob tem mleli v svojih glavicah. Pa kakšno dogodivščino s skupnega dopusta, kjer sem verjetno tudi sama kaj kiksnila. In kako sem se trudila izogniti trčenju s “slepo” žensko, ki je rikverc rinila vame, pri tem pa sem se zaletela v drug avto. Pa potem študijska leta otrok, ko sem mislila, da sem se morda prilagodila njihovemu načinu življenja, a vseeno kaj neumnega pri tem ušpičila. In tako do danes, ko z možem uživava zasluženi pokoj in so mi vnučki res sončni žarek.
Saj se da v kratkih minutah veliko povedati …

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close