Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Je kdo poskusil ta gel za križ?Je pomagal?

Je kdo poskusil ta gel za križ?Je pomagal?

Meni ne pomaga dosti.:( Pa naj bi bil najmočnejši…

Meni je pomagal.

Meni pomaga naklofen gel.

Meni je pomagalo:
1. deep relief
2. arnika
3. krompirjeve obloge

+ še ostalo

Voltaren tudi meni ne pomaga.

Najboljši mi je Perskindol.

Meni je pomagal KOZMODISK.

meni najbolj pomagajo kitajski obliži (kupim v lekarni) ali pa uporaba kinezio trakov

Meni je pomagal pa ruski manualni terapevt. V 20 minutah sem bila kot nova in drži že 10 let. Nobenih težav in bolečin več. Očitno so se vretenca kako narobe postavila ali posedla in pritiskala na živec. Ko je to sprostil, ni bilo ne duha ne sluha o bolečini.

Pozdrav brez bolečin

Ali imaš mogoče kakšne kontaktne podatke od ruskega manualnega terapevta ?

Hvala

A pa ste morda večina med vami, ki imate bolečine poizkusili spremeniti prehranjevalne navade? Pa še nekaj zelo pomembnega: če mate v ustih nesanirane zobe, prikrite gnojne abscese, gnojne žepe po več mesecev vustih pod zobmi, ter da ni kje prikrito gnojno žarišče v dlesnih, ob koreninah, zna biti tudi to glavni krivec za bolečine v sklepih, kjerkoli po telesu. Gnoj namreč potuje po telesu, nalaga se v sklepih, vezivnih tkivih, ovojnicah- imam izkušnje s tem in tudi poznam nekaj ljudi, ki so jih boleli sklepi, pa niseo vedeli, da je razlog v prehrani in v ustih pod koreninami zob…. Lokalno torej ne bo pomagal noben na kožo nad prizadetim mestom nanesen analgetik ali anestetik -je brezpredmetno, dokler ne izključite tudi te možnosti.

Meni pomaga, odkar spim z vzglavnikom pod nogami od kolena navzdol. Ko je bilo hudo, sta bila potrebna 2.

Stanje zob nima nobenega vpliva, ce do bolecin pride zaradi poskodbe.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close