Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek spet se išče zobozdravnik s koncesijo

spet se išče zobozdravnik s koncesijo

Pozdravljeni!
Takih in podobnih tem je tule in drugod bilo malo morje, a so vse dokaj stare, zato spet nekaj o tem.

NUJNO zaradi hudega zobobola iščem dobrega in nežnega zobozdravnika. Zaradi hudih izkušenj so zobarji moj največji strah v življenju, zato si ga še nisem izbrala. Pred 10 leti sem imela fantastičnega, a se je upokojil. Neverjetno, a k njemu sem šla z veseljem in brez strahu. Škoda, da ne dela več 🙁
Med vikendom sem se začela zbujati z močnim zobobolom. Od takrat pojem več kot dovoljeno dozo dokaj močnih tablet proti bolečinam, saj je nemogoče preživet 5 minut, ko se začne.

Preiskala sem že vse možno, pregledala razne sezname, jih nekaj preklicala, a našla še nič. Prosim, pomagajte mi!

V poštev pridejo DOBRI (moški) zobozdravniki v krogu od Novega mesta do Litije, pa do Moravč, Domžal, Celja, Kamnika, Radovljice, Ajdovščine, Postojne. Moški pa zato, ker so mi ženske vedno izvajale mučenje in mi uničevale zobovje, medtem, ko imam z moškimi samo dobre izkušnje. Žal je strah prevelik, da bi se zaupala kar nekomu, še posebej, če je to ženička, ki mroa za svoje delo uporabljati moč, kar pa zna prekleto boleti.

Torej, priporočam se za vsako mnenje. Lahko napišete tudi h komu in kam naj ne hodim, ker ni dober ali je manj dober, nežen. tudi to bo služilo za orientacijo kam.

HVALA VSEM ZA POMOČ!

In zakaj mora imeti koncesijo? A misliš, da so ti s koncesijo kaj boljši od tistih brez koncesije?

Jaz ti lahko rečem le, da beži od dr. Wahibija v Celju.

En nasvet – pojdi čimprej do enega zobarja, če analgetik ne prime več. Večja verjetnost je, da te eden vzame takoj samoplačniško kot pa nekdo, za katerega se boš šele odločila za koncesijo. In predno se boš odločila za koga na koncesijo, se boš po možnosti še zastrupila z analgetiki.
Pojdi za prvo silo k enemu dežurnemu, da ti zob vsaj odpre. Pojdi pa prej samoplačniško slikati sliko, ker pri dežurnem tega ne boš mogla storiti.

Brala sem za Petro Nahtigal, ki je delala v ZD Domžale, da naj bi bilo ok, drugega pa ne vem.

http://zdravniki-zobozdravniki.net/Clan/Igor-PRAPROTNIK-203

Tukaj imaš ,jaz hodim k njemu in sem zadovoljen

lp

a tale dr. praprotnik iz Radomelj potem dela na koncesijo kar pomeni da mi ni treba plačevat, razen, če bi kaj hotel nadstandard?

kakšen ima čakalni rok in ko te enkrat sprejme, na koliko časa te ponovno naroča, na tri mesece ali pol leta…kako pa dela…ti da inekcijo za plombiranje…, je res dober? zanima me, ker bi šel k njemu. hvala

O dr. Praprotniku sem brala to in ono. Moram sama preverit kaj več.

Zelo priporočan je dr. gašparović, ki nima koncesije, kar zna bit drago. Dr. Moleta ne morem dobit, se na tajnici vedno oglasijo, da se zaradi narave dela ne morejo oglasit in kliči pozneje, pa je ves čas isto, tudi pozneje in tudi, če kličeš vsakih 30 sek. Dr. Privšek ne jemlje nobenih novih pacientov. Lahko si izberem ordinacijo Babit, kjer dela tud dr. Bobič, ki se ga priporoča, a imajo komncesijo le 10{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}, kar pomeni, da že vsako plačilo zalivke 89 €. Če računam, da bi mi zdajle moral popravit 4 zobe in slikat (kar naredijo vedno na prvem pregledu), me to stane nekaj manj kot 500€. Kot nekdo, ki je zapolsen vsakih nekaj mesecev, pa tudi ne in ima družino in živi v najetem stanovanju… Si ne morem privoščit niti ene zalivke pri njih.

Danes sicer še nisem tabletkala, ker ravno boli ne, čutim pa pod vsemi zobmi od petice dalje zgoraj in spodaj močan pritisk in utripanje srca.
Upam, da se zobar čimprej najde, da prej ne znorim.
Ša kak predlog? PROOOSIIIIMM!

Zob se je naveličal čakati in me je izstrelil v dežurno ambulanto na Vrhniki. Delala je dr. Judita Cvelbar.
Ko sem oddala kartico, me je prijelo, da bi zbežala od tam. Enostavno se tako zelo bojim, da me je bila groza. No, pa sem nekako počakala in dočakala. Zdravnica mi je odstranila zalivko (še iz osnovne šole) in pokukala kaj se skriva pri živcu. Ugotovila ni ničesar. Slikali so mi zob, ugotovili, da ni edini s kariesom. Potem se je trudila najti vzrok bolečine. Dvakrat mi je vrtala po zobu, injekcije mi ni hotela dat, je pa to dobro argumentirala in delala počasi, z velikim občutkom, ves čas spraševala ali že boli in na koncu mi je vse naredila brez injekcije in bolečin. Še vedno ne morem verjet, da je to možno. Namreč v otroštvu se je zobozdravnica obešala na sveder in pritiskala, da sem skakala po stolu od bolečine in prepričana sem bila, da zobarji ne nehajo, dokler zelo ne boli. Na koncu se je spravila še čiščenja kanalov, vendar ni uspela narediti ničesar, saj je jamrala, da je tako zabasano, da ne pride nikamor. Kljub temu se je zelo potrudila (to je bilo malo boleče) in mi zob napolnila z zdravilom ter me aročila za naprej, če bi pa bilo še tako hudo ali slabše, pa naj bi se oglasila nazaj še danes ali jutri brez predhodnega naročanja.

Fantastična zobozdravnica! V slovarju ni besede za pohvalo, ki bi jo lahko opisala. Naslednjič bo moj strah precej manjši in upam, da bom lahko ostala pri njej, ker je mega!!!!!!!!!!!!!!!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close