Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Pranje belih oblek

Pranje belih oblek

MI lahko napišete z čim kar najbolj očinkovito operete trdovratne madeže na belih oblačilih. Naprimer belih kratkih majic in belih nogavic….itd. Poskusila že marsikaj in največkrat ni velike razlike kot pred pranjem..belila še res nisem poskusila…

Jaz dam bele majice od moza kar k belim brisacan prat na 60. Persil, sol za pranje in kis. Kaj pravzaprav deluje ne vem, je pa cisto in belo.

Kakšno sol za pranje? Kaj je to? Napiši kaj več,prosim.

Prav sol za pranje, kupis v DM ali Müllerju. Poglej tam pri praskih.
No, saj vcasih pa dam sodo za pranje. Imam celo zbirko naravnih sovraznikov madezev. Saj k belim cunjam lahko tudi bombico za nalivno pero stisnes k prasku, sam pazi, da se ne popackas ti. Jaz menjam, vse imam v pralnici in potem enkrat to, drugic drugo. Sedaj sem v fazi soli in kisa.

Bombico za nalivno pero k belim oblačilom? V čem je pa finta?

Bombico za nalivno pero k belim oblačilom? V čem je pa finta?[/quote]

Finta je v tem, da bo perilo bolj belo. Si mislis, da se mi mesa a ne, se mi ne in tudi bele cunje ne bodo modre, bodo bele. Stisnes pa jo gor v predalcek k prasku.

Lorealkaa, tvoj nasvet sem tudi jaz takoj uporabila, zdajle sem odprla bombico in dala v stroj, ampak po prstih sem vsa od črnila. Lepo prosim, če veš, s čim naj pa zdaj umijem prste? Hvala!

Lorealkaa, tvoj nasvet sem tudi jaz takoj uporabila, zdajle sem odprla bombico in dala v stroj, ampak po prstih sem vsa od črnila. Lepo prosim, če veš, s čim naj pa zdaj umijem prste? Hvala!

haha, z brisalcem za črnilo ali po domače tint kiler

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close