Karinsko morje
Avgusta gremo v Gornji Karin. Nekaj sem ze prebrala po forumih, ampak so si mnenja zelo razlicna. Me zanima se kaksna osebna izkusnja. Katere plaze v radiju 50km se se izplaca obiskati z otrokom 5 let. Kaksne priljubljene destinacije so v okolici? Je voda res umazana? Kje je potem najblizja plaza, kjer je voda cista? Sem kar malo prestrasena, ker je moz kar brezglavo rezerviral, brez da bi se prej pozanimal. Mane je pa skoraj kap zadela, ko sem prebrala, da imajo tezave s fekalijami v morju. Ce je vse to res, bom raje pustila kavcijo tam in v zadnjem momentu iskala apartma na Korculi.
Ma mož se je res nasral. Tam ni niti M od morja.
Ti povem da je na mestni plaži v Kopru 10000{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} bolje. Simonov zaliv, Fjesa in portorož so pa za tisto legenda.
Da se pa vozim tja dol ………pa res ne bi. Narediš par kilometrov več ( če že rineš tja dol ) in vsaj lahko rečeš da si se kopala v Jadranskem morju.
Mož je res eno glupo bitje, ti si pa ta drugo. Greš na Google in si vse ogledaš in prebereš o tem “krasnem” morju, ki je ena mlaka polna kanalizacijskih svinjarij, daleč od pravega morja, čeprav ga tu na MON-u oglaša tista, ki tam oddaja apartmaje, da je “v okolici Zadra”. Ta okolica je grozno daleč. Škoda dopusta in vsake kaplje bencina do tja, ker tam razen umazanije ni ničesar. Da ni mož padel na njen oglas?
Najbrž je res to to. Apartmajimorje@gmail.com ali nekaj podobnega je naslov, a ni? :))
V glavnem, jaz bi jim kavcijo lepo pustila in šla nekam drugam. Dopust mi je preveč dragocen, da bi se tako zafrknila in čepela nekje ob eni mlakuži.
Forum je zaprt za komentiranje.